santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.034
Pa imas online marketi za dostava...Има ли некаде денес пиво да се купи?
Pa imas online marketi za dostava...Има ли некаде денес пиво да се купи?
Некоја сендвичара или пицерија што врши достава, па да си порачаш и пивце. Јас така правев за Велигден, и мене тогаш ми снема . Сега сум обезбеденИма ли некаде денес пиво да се купи?
https://www.paket.mk/booking/Na site-ot pisuva deka za denes imaat problem so dostava samo za svezi proizvodi.Алкохолни пијалаци и цигари – Paket.mk
Производи од категоријата Алкохолни пијалаци и цигариwww.paket.mk
Милсиш општо или сега (со корона).Зашто општо се пробуваа патики(спорт вижон и спорт м)...Dozvoleno li e da se probuvaat patiki vo prodavnicite na sport vision,reality,sport m? ili samo za oblekata se odnesuva toa? nekoj sto zimal sega
Sega,momentalno so novite preporaki,protokoli da si otides vo sport vision i da probuvas patiki i razlicno broevi dokolku ne ti odgovara toj sto gi go probalМилсиш општо или сега (со корона).Зашто општо се пробуваа патики(спорт вижон и спорт м)...
Патики може, облека неSega,momentalno so novite preporaki,protokoli da si otides vo sport vision i da probuvas patiki i razlicno broevi dokolku ne ti odgovara toj sto gi go probal
Зависи колку си ја искривил....може или да не ти ја прими или да се заглави внатре во машина. Пробај ако е можно да ја подисправиш во контра насока внимателно, без да го оштетиш чипот или да ја скршишИскрвив нлб виса картичка да пробам да ја ставам во банкомат ? Или нова да барам ?
Банкоматите им се врв. Примаат искривени, исечени до пола, перени, оштетени... пробај, ќе ја прими.Искрвив нлб виса картичка да пробам да ја ставам во банкомат ? Или нова да барам ?
Ќе побам криво ми е вчера нова ја земав.Банкоматите им се врв. Примаат искривени, исечени до пола, перени, оштетени... пробај, ќе ја прими.
Ако имаш човек во МВР што работи особено оние дежурни што се на пријавници или за интервенции, преку компјутер одма ќе ти најде...или пак обичен полицаец ако е близок со тие за информации.Како да дознам на кого припаѓат одредено возило со одредена рег табличка?
Не е нелегално... Само е кривично делоАко имаш човек во МВР што работи особено оние дежурни што се на пријавници или за интервенции, преку компјутер одма ќе ти најде...или пак обичен полицаец ако е близок со тие за информации.
Ова зборам за нелегално, за легално не знам која е процедурата.
Мене ми заврши работа пријател обичен полицаец од пријавница ама ми нагласи дека не смее да дава инфо да бидеме умни