A sto imas da kazes za izjavata na Mickoski za patriotot Verusevski ?
Мицика е скроз залутан во политиката, можи да се речи и на стабилно второ место после Зајкото. Една бараба како Веруш јуниор да ги врти како сака значи дека тешки дилајли двајцата.A sto imas da kazes za izjavata na Mickoski za patriotot Verusevski ?
Интересен феномен се локалните избори кај нас, пред кои се ветуваат брда и долини (попатно и работи кои ни во најголемите африкански вукојебини не се ветуваат пред избори), а на крај не само што не се исполнуваат тие ветувања, туку и одржувањето на постоечките работи оди во минус. Чист пример за ова е општина Аеродром, која јас лично ја немам видено во полоша состојба.
А кога ќе ми се врати филмот за ветувањата на Златко Марин и компанија, неверојатно е за какво патолошко лажење станува збор. Сфаќам и политика и се што е во игра тогаш, ама ова е онакво апла лажење, без усул. Ама добро, пак нека се гласа за секакви глуперди само за да се сменат претходните глуперди и само нека се гласа контра моменталните, без да се размисли малку подолгорочно, може нешто ќе се смени на подобро така.
Заради гласој, му дозволуваат сè да пра. Башка и се заштитени од невладините организации. Еве ги кај нас чеченциве, кај нив не ода штрумфојте, абе Детроит, сите без возачки, врм врм, си мислиш Need for Speed е ова. Кој во лади, кој на машини за дрва сечење, BMW. Никој ништо не му прај. Уживаат слобода преголема.Повторно почнаа со "хуманитарната" помош, се разбира само кај Ромското население во Струмица... Носење маски, држење дистанца се мисловна именка.
Ах да, еве и маски делеле, да покажат дека се грижат за народот
Чоеко има PTSD. Остајте го.Едно од ypнебecните интервjya на 3aeв: "Цap Caмyил је пyно шeтao, и Киpил и Метoдиj cy paдили иcтo тaквe cтвapи" - Маркукуле
Вчера се думав денот на Св. Кирил и Методиј да ви го честитам со ова видео, ама реков ај да не ви расипувам празник, вели Роберт Милески кој сподели дел од бројните „легендарни“ интервјуа на кои Зоран Заев се труди да „прича српски“ – пишува на својот Фејсбук статус Роберт Милески. Овојпат...markukule.mk
Баш и јас помислив на оваа работа, не вервам дека постои земја во Европа(ајде во светот можеби има дамбетер од нашиве) што толку се лажи кога ќе дојдат локални избори....вака од прва колку што се сеќавам 2013 Дпмне ветуваа брда и долини,2017 Сдсм исто,најзелени општини,се ќе цветало,гасовод...Сингапур ќе сме станеле.Интересен феномен се локалните избори кај нас, пред кои се ветуваат брда и долини (попатно и работи кои ни во најголемите африкански вукојебини не се ветуваат пред избори), а на крај не само што не се исполнуваат тие ветувања, туку и одржувањето на постоечките работи оди во минус. Чист пример за ова е општина Аеродром, која јас лично ја немам видено во полоша состојба.
А кога ќе ми се врати филмот за ветувањата на Златко Марин и компанија, неверојатно е за какво патолошко лажење станува збор. Сфаќам и политика и се што е во игра тогаш, ама ова е онакво апла лажење, без усул. Ама добро, пак нека се гласа за секакви глуперди само за да се сменат претходните глуперди и само нека се гласа контра моменталните, без да се размисли малку подолгорочно, може нешто ќе се смени на подобро така.
Ова е веќ виденоНина со демант:
„Не е точно дека сум заминала расплакана од состанокот“.