Malko i povejke eve jas sum vejke 13 mesec kako cekam potpis na polozitelno sum od 24 04 2019Pale a uste se ceka 11 ili 12 meseci za potpis?
Malko i povejke eve jas sum vejke 13 mesec kako cekam potpis na polozitelno sum od 24 04 2019Pale a uste se ceka 11 ili 12 meseci za potpis?
Da,ete ima primeri kako @Fantom$%@ za zal.Pale a uste se ceka 11 ili 12 meseci za potpis?
Минатиот пат кога правев некои математики, испаднаа до некаде точни. Се работеше за тоа кога ќе бидам ставен на положително, следејќи ги сите информации тука на форумот, со преписките од другите.Da,ete ima primeri kako @Fantom$%@ za zal.
No jas mislam deka ke se ubrza.Sega ke cistat prepiski......
Ne ti se bas tocni. Januari intervju ne se iscisteni. Jas sum 23.01. 2018 vo 09:30h i mnogu broevi okolu mene gi iscistija, no isitite tie bile 01/02/03.Maj so polozitelno, a jas sum od 15.05. Popravilo treba da se sledi polozitelno od koga si, a ne itervju od koga si za da cekas potpisan ukaz. PozdravМинатиот пат кога правев некои математики, испаднаа до некаде точни. Се работеше за тоа кога ќе бидам ставен на положително, следејќи ги сите информации тука на форумот, со преписките од другите.
Според истата логика, се обидов да направам некоја математика за добивање потпис. Ми испаѓа некаде ноември месец оваа година, ако се продолжи со ова темпо. Да, можеби и ќе грешам, не се знае со администрацијата како оди.
Логиката е следна:
- интервјуа јануари 2018 исчистени (денес сме мај)
- ако продолжат со ова темпо, февруари, март, април, мај 2018 ќе се исчистат до август
- после одморите, следат јуни, јули, август 2018
- логикава е тоа што бројот на положителни преписки не е огромен па има простор за намалување на роковите
My 2 cents.
moe mislenje dela sega finala i polozitelno ke idat mnogu pobrzo zatoa sto poveke nema da ima dopolnitelna, dopolnitelnata proverka mn vreme im odzema na administracijata. se nadevam deka ne gresamNe ti se bas tocni. Januari intervju ne se iscisteni. Jas sum 23.01. 2018 vo 09:30h i mnogu broevi okolu mene gi iscistija, no isitite tie bile 01/02/03.Maj so polozitelno, a jas sum od 15.05. Popravilo treba da se sledi polozitelno od koga si, a ne itervju od koga si za da cekas potpisan ukaz. Pozdrav
По моја пресметка од интервју до промена на статус (финална) трае од прилика 16 месеци.Минатиот пат кога правев некои математики, испаднаа до некаде точни. Се работеше за тоа кога ќе бидам ставен на положително, следејќи ги сите информации тука на форумот, со преписките од другите.
Според истата логика, се обидов да направам некоја математика за добивање потпис. Ми испаѓа некаде ноември месец оваа година, ако се продолжи со ова темпо. Да, можеби и ќе грешам, не се знае со администрацијата како оди.
Логиката е следна:
- интервјуа јануари 2018 исчистени (денес сме мај)
- ако продолжат со ова темпо, февруари, март, април, мај 2018 ќе се исчистат до август
- после одморите, следат јуни, јули, август 2018
- логикава е тоа што бројот на положителни преписки не е огромен па има простор за намалување на роковите
My 2 cents.
Uste me nema potpisano.. na 27 maj tocno godina polozitelno se mislam deka ceka ona da otvorat kafanite I ce stave potpis za da se sokapam set vaka treba doma so tate I bate da se krshamСум се пресмеал.
Се ќе биде исто само нема да постои дополнителната, туку наместо неа ќе биде отказ. Додуша рекоа и да се забрза целата постапка и да се воведе полагање на бугарски јазик и со ова автоматски многу работи ќе се забрзат. Сега за сега нека забрзат за нас кои чекаме потписи од Јотоваmoe mislenje dela sega finala i polozitelno ke idat mnogu pobrzo zatoa sto poveke nema da ima dopolnitelna, dopolnitelnata proverka mn vreme im odzema na administracijata. se nadevam deka ne gresam
Hahaha SEGA JAS SE PRESMEAV ....BRATE JAS SE SOKRSUVAM vekje 6 Meseci xaxaxaxax a pozdrav pozitivnoUste me nema potpisano.. na 27 maj tocno godina polozitelno se mislam deka ceka ona da otvorat kafanite I ce stave potpis za da se sokapam set vaka treba doma so tate I bate da se krsham
Trpenie spasenie site sne otrpnati od cekanje ali mora da se naviknime bitno da dobiemeDodeka dobieme bugarsko drzavjnastvo ke se razboleme mene me dadoa termin 11 fevruari 2021 . .
Ti da ne zakaza kaj filipce na Moj TerminDodeka dobieme bugarsko drzavjnastvo ke se razboleme mene me dadoa termin 11 fevruari 2021 . .
Ke si cekas do Fevruari 2024, ako odi so ova tempoDodeka dobieme bugarsko drzavjnastvo ke se razboleme mene me dadoa termin 11 fevruari 2021 . .
Ајде бе бегај со солзи се смеам. Најмногу сакам кога има вакви членови овде. Не влечат од негативни мислиTi da ne zakaza kaj filipce na Moj Termin