NBA Live

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.588
Поени од реакции
5.626
NBA Live, андроид игричка направена од ЕА.
На форумов не успеав да најдам ништо за неа у срч па ме интереисра дали некој форумџија ја игра ?
Како за игра на телефон е Одлична. Доста евенти, моеш да играш 1вс1, прилично лесно се праи океј тим на почеток.
Во превод играта е топ за вакво карантинско време без спорт на тв. Можеме да напраиме некој КГН клан таму па да си се испробаме меѓусебно :D А и за помош околу играчи и слично сме тука...

Јас ја играв преееед.. 2 години мислам, океј е шо знам андроид игри .. никад не сум поштуел :D. Пред некој месец пак ја инсталирав скоро се е исто, али не ја играм.. така да океј е според мене за андроид игра.

Јас ја играв преееед.. 2 години мислам, океј е шо знам андроид игри .. никад не сум поштуел :D. Пред некој месец пак ја инсталирав скоро се е исто, али не ја играм.. така да океј е според мене за андроид игра.
Искраено ја симнав пред 1 недела некаде за да изиграм 2-3 партии од сезона,исто 2-3 години ја немав играно, па и не е баш ко порано што беше :D
Сеа по лесно се доаѓа до добар тим, и ко за ЕА игра чудо не се мани хангри. да моеш да купиш бомба тим ама моеш и да си добиеш со евенти :D
Гејмплејот е подобрен Данкот е лудило сеа.

Мене лично Арена моудот ме задржа да ја играм секој ден. 1вс1 реал тајм меч ап.Со топ награди... А и како ретрнинг јузер си лапнав добар бонус на пакови и слично :D
Ако планираш пак да ја симињаш/играш кажуј :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom