СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 декември 2019
Мислења
1.907
Поени од реакции
2.943
Им дава, али не како периодот пред да се смени името. Студентски пленуми, Шарени Револуции, насилни протести кои и самиот Зоки на снимките кажа дека се негови ги нема веќе, се е распаднато. Оние најжестоките поддржувачи кои беа плаќани со "сомнителни" пари како Милчин (професор), Најческа(професорка), Геро(новинар) сите му свртеа грб, сега пропагандата им ја тераат Јоци од Бардовци, Дерала, Сарачини и Васиљ, најголемото дно од луѓе.
Kolozova?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Некој на темава мислам прашуваше, не му беше јасно зошто сите одат на печалба во Австралија, само Ден Дончев од Австралија иде на печалба во Македонија. :D

Дали Ден Дончев, со Зоран Милевски Кичеец како посредник, изрекетирал 824.000 евра од сопственичката на „Диамед“?
Лице блиско до поранешната сопственичка на „Диамед“, во проширена кривична пријава против Ден Дончев, во која е додаден и Зоран Милевски Кичеец, во писмена изјава доставена до Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција, тврди дека под уцена им исплатило на двајцата вкупно 824.000 евра по разни основи. Дали ова е една од главните причини поради кои Ден Дончев, сега веќе поранешен директор на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, е под истрага од страна на Обвинителетсвото?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.641
Поени од реакции
88.330
Башибозук

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Ти како комунист баш треба најмногу да ја поддржуваш ЛГБТ заедницата ццц...
Што мешаш ти комунисти со ЛГТБ заедница?

Кој комунистички држави ја поддржувале ЛГТБ заедницата?

Баш тие од сите земји во светов биле најпротив...

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Што мешаш ти комунисти со ЛГТБ заедница?

Кој комунистички држави ја поддржувале ЛГТБ заедницата?

Баш тие од сите земји во светов биле најпротив...
Значи сакаш да ги опресираш веќе опресираните. Сигурно си Троцкист или реакционер. Срамота.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.927
Поени од реакции
50.702
Процедурално, има некоја клетва врз децата на овие џандари /удбаши/ разузнавачи. Кај Мијалкови е веќе второ колено кретен во игра(најстариот не знам каков бил), Верушевски јадни, пола живот му помина во мењање пелени и бришење кај што посрал овој дебил негов, а он пустиот нема каде не се посра низ животот.

Стварно не би ме чудело ова му е соло настап, без амин од татко му пошто вистински е земен во паметот .

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Значи сакаш да ги опресираш веќе опресираните. Сигурно си Троцкист или реакционер. Срамота.
Кај реков јас дека сум Троцкист или реакционер.

Туку сакам да кажам дека прилепчанецот (продадената душа) уредникот на народен глас на својот фејсбук профил си ги споделува своите комплименти од луѓето што навистина заслужува...

Значи такви се сите овие од ЕСДЕЕС...

Дури и на своите идоли уредникот на народен глас ги сподели на фејсбук овие комплименти:

frcko 1.jpg

frcko2.jpg

Комуњариве самите измеѓу себе не се сакаат не пак за народот ќе работат...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Друга работа во целава ситуација е побитна. Ова е доказ дека снимките поголем дел или побитните се од странски служби. Звонко Костовски и тој Георгиевски имаат извадено од убк по налог на Верушевски или у најмала рака без налог ама он бил посредник да ги продаат на него т.е. преку него на Заев.

Е сеа, ако Веруш му вика на Заев абе зашо мене не ми ги дае снимките туку на Чауш, тоа значи дека има дел кој не бил у посед на Верушевски. И сеа се се покопува.
За да не се дознае или сумља дека странска служба или служби снимале, дел се навистина извадени од убк и тие служеле за да се напраи покритие дека Мијалков и убк неовластено прислужувале. А уствари може 5 снимки се од тие, а сите други да се од странски служби. Ама никој не може да каже кои се тие снимки.

Тоа по дефиниција ти е мештаљка - planted evidence. Цело ебано СЈО е изградено на основа на нелегални прислушкувани материјали наводно нели од убк, злоупотреба на убк.

Иначе мали Веруш и Заев ја имаат спукано уше пред некоја година коа он имаше ваков сличен испад у коментар на фб. Тогаш сите се чудеа што ти е Чедо Божјо, јер беше доста неразбирливо што сака да каже, ама пораката јасно беше дека е за Заев.
Е сеа Заев е во пад, па Веруш најавува дека ке му задава сериозни удари до избори :icon_mrgr:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Кај реков јас дека сум Троцкист или реакционер.

Туку сакам да кажам дека прилепчанецот (продадената душа) уредникот на народен глас на својот фејсбук профил си ги споделува своите комплименти од луѓето што навистина заслужува...

Значи такви се сите овие од ЕСДЕЕС...

Дури и на своите идоли уредникот на народен глас ги сподели на фејсбук овие комплименти:

Прегледај го приврзокот 252096

Прегледај го приврзокот 252097

Комуњариве самите измеѓу себе не се сакаат не пак за народот ќе работат...
Јака е дрогата во Париз...викај ме тате ауу :pos: :pos: :pos:

Него, комунистите ги поддржуваат сите опресирани, нели? Ако не ги поддржуваш ЛГБТ не гледам како можеш да се нарекуваш комунист.

Kajgana Shop

На врв Bottom