Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.217
- Поени од реакции
- 84.126
се опраи ли ти бе?Која е таа скопска фабрика која р ново жариште? Од која има заболрни Велешани?
полека иде тоа изглеа
се опраи ли ти бе?Која е таа скопска фабрика која р ново жариште? Од која има заболрни Велешани?
Апсолутно сме за никаде, како процент не е изненадување зашто тоа е рефлексија на пријавените случаи и плус помалку случаи кои се тестираа ради настинки кои ги има во зимскиот период плус повратници од странство.За среќа нема позитивни од кај нив.Затоа ги извадив од бројката.184 тестови се за нив значи од непуни 250 теста имаме 30 нови.Овакви бројки имавме на средина на кризава.Пак ке кажам процентуално сме ЗА НИКАДЕ КАТАСТРОФА.
Машала до една година стигнавме, кај и да е ќе се бара до крај на живот да се издржи без собири. Попрво ја ќе издржам него моите дома. Животот и онака е премногу краток, уште некој година дена да седи изолиран зашто ти си решил така да живееш.Она што го видов за мај на фб и инста ме разочара максимално... А веќе почнав да разбирам за случаи потврдени од тие собиранки. Толку ли викендиците се неизбежен дел, толку ли една година не може да се издржи без собири. На крај, толку ли ги мразат своите дома што не помислуваат ни една минута пред да си ги задоволат сопствените желби.
Не може човек да ви погоди никако, а ја мислев сум бил пребирлив. Првин се буневте зашто прават помалце тестови за да ги намалат заболените, ви објасни Филипче дека има помал број на луѓе со симптоми кој се пријавуваат за тестирање. Логично беше вишокот тестови да се искористи за скрининг, и кога истото почнаа да го праат сеа се буните зашто процентот го намалувалеЗа среќа нема позитивни од кај нив.Затоа ги извадив од бројката.184 тестови се за нив значи од непуни 250 теста имаме 30 нови.Овакви бројки имавме на средина на кризава.Пак ке кажам процентуално сме ЗА НИКАДЕ КАТАСТРОФА.
Самата природа на вирусот е доволна за да се заклучи дека ќе биде тешка и долга борба. Не треба никакви медиуми за да кажат колку ќе трае.Машала до една година стигнавме, кај и да е ќе се бара до крај на живот да се издржи без собири. Попрво ја ќе издржам него моите дома. Животот и онака е премногу краток, уште некој година дена да седи изолиран зашто ти си решил така да живееш.
Автоматски споено мислење:
Не може човек да ви погоди никако, а ја мислев сум бил пребирлив. Првин се буневте зашто прават помалце тестови за да ги намалат заболените, ви објасни Филипче дека има помал број на луѓе со симптоми кој се пријавуваат за тестирање. Логично беше вишокот тестови да се искористи за скрининг, и кога истото почнаа да го праат сеа се буните зашто процентот го намалувале
Абе они се решени да не изнесат на избори у Јуни и ќе не изнесат, ги заболе за некаква крива што ја постирате у темата. Не мора да лажираат бројки за тоа.
Го пишале дека умрел од Корона?Еве како вештачки се зголемува бројката на починати од Covid-19. Се разбира, доколку не е измислица.
Свекор ми почина од преплет црева, а не од Ковид 19 и за скапиот погреб барам Обвинителството да постапува!
Ван Хул изгледа, долго време не работеле поради корона кризава и таман почнале се појавиле неколку позитивни случаиКоја е таа скопска фабрика која р ново жариште? Од која има заболрни Велешани?
Роденден да му чекаат на некои овие
полициски час чаир
Ова е срамота невидена, како се искористува кутар и напатен народ. Се надевам жената ќе го истера случајот до крај и правдата ќе излезе на виделина!Еве како вештачки се зголемува бројката на починати од Covid-19. Се разбира, доколку не е измислица.
Свекор ми почина од преплет црева, а не од Ковид 19 и за скапиот погреб барам Обвинителството да постапува!