Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 280 40,6%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,2%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,7%

• Вкупно гласачи
    690
Најбедно пиво што сум го пробал е Крали Марко. Туборг до сега најќејф ми направило па Горско и така натаму

Krali Marko i Hajniken najbedno so sum go probal e Gorsko (me stegna srce kje umref u p m)

SKOPSKO I SE E MOZNO!!!!
center%3E

прв пат вистински осетив што е всушност пивото и тоа благодарение на шкотските навивачи. по цел ден пиеа само пиво, пиво, пиво... не е финтата само да го пиеш, туку треба да знаеш да го пиеш. и не е важно кое пиво е, важно е да е ладно пиво и по можност точено!

прв пат вистински осетив што е всушност пивото и тоа благодарение на шкотските навивачи. по цел ден пиеа само пиво, пиво, пиво... не е финтата само да го пиеш, туку треба да знаеш да го пиеш. и не е важно кое пиво е, важно е да е ладно пиво и по можност точено!
И кикиритки да има за мезе мх мх мх:helou:

И кикиритки да има за мезе мх мх мх:helou:

Јас го пијам пивото само со кикиритки на секој фудбалски натпревар на кој игра Ман Утд,и кога игра нашата репрезентација:smir::smir:

Ке заборавам на пиво некое време,се оболев.

Пиволенд е рај за сите нас Пивопијци :)
И ја неможам пиво со кикирики , поише ми лежи пиво со Доритос или Рафлс чипс :)

pivoto ne bilo alkohol, od pivo kako se nacukua, ne go osekas ko voda da pies i posle dve tri gajbi ne znaes kaj ti e glaata.

кроненбиер ,пиво за пивари

Ај кажи ми кај можам да го најдам во Скопјево? Еднаш на награда имам добиено пакетче лименки, многу го сакакав тоа пиво, ама никаде не можам да го најдам.

Он: Имат едно пиво, само во КАМ маркети се продават (не прам никаква реклама), се викат Pilsator, увозно е, германско, и една лименка од 0,5 е 33 ден. Пивово е многу убаво, прбајте го!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom