Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Majtapot na strana gi znaj nekoj gi ima nekade koi uslovi vo salata treba da se iapolnat za LS a koi za drugiot kup i kaj pisi vo dogovorot na eurofarm so opstinata deka treba da se napraj salata oti neli se skati ednata tribina zaradi nekoj uslovi i se menuvaa pojaca osvetluvanjeto sega so treba parnoto kotelot na paleti da proraboti nekoj spomena tribina pozadi golot itn... Ako ima nekade link za uslovite neka go postavi da vidime procitame so treba da se napraj iako e cinam 100 pati podobro nova sala da se napraj vo kasarnata ako imaat predvideno markica oti vaka poveke ne biva

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Условите за лига на шампиони мислам дека беа сала со минимум 5000 капацитет и трибини зад головите. Ова сала е супер за сеха лига и првенството. За лига на шампиони мора нова сала! Сега треба да се притисни за нова сала, се ближат избори, се склопва јака екипа и ако сакаме да бидиме сериозен и јак клуб мора да се прај нова сала за 6-7000 гледачи.

Најголемата предност на домашен терен сакаат да ни ја земат, играњето на минус 15 степени. Не ја даваме ледената дворана.

Aj pak ke si prasam znaj nekoj koj se vo upravata sega na Pelister ili slabo??? Me interesira od radoznalost po so na google ne znam kolku se tocni informaciite...

Ова мислам ќе биде повеќе про форма. Иако ни е лигата трето рангирана, веднаш зад Франција и Германија кои сигурно ќе имаат по два претставника, не верувам дека ќе се добие второ место, преголема е конкуренцијата, екипи со многу поголемо CV (особено во последните 15 години).

Излезе и вториот дел од интервјуто со Стерјев. Реално здраворазумни се муабетите. Добро е што делува дека не лета во облаци туку му е јасно дека ова е само почеток и има многу работи кои треба да се средат.

Ова мислам ќе биде повеќе про форма. Иако ни е лигата трето рангирана, веднаш зад Франција и Германија кои сигурно ќе имаат по два претставника, не верувам дека ќе се добие второ место, преголема е конкуренцијата, екипи со многу поголемо CV (особено во последните 15 години).

Излезе и вториот дел од интервјуто со Стерјев. Реално здраворазумни се муабетите. Добро е што делува дека не лета во облаци туку му е јасно дека ова е само почеток и има многу работи кои треба да се средат.
jas samo znam deka po noviot format na ls mora da ima tribini zad golot e sea ako se spremni da naprat sala za 4 meseci bravos :vozbud:
a ako mislat da barat mesto vo ls a da igrame vo nekoj drug grad togas poarno i da ne igrame ic spored mene
Автоматски споено мислење:

jas samo znam deka po noviot format na ls mora da ima tribini zad golot e sea ako se spremni da naprat sala za 4 meseci bravos :vozbud:
a ako mislat da barat mesto vo ls a da igrame vo nekoj drug grad togas poarno i da ne igrame ic spored mene
Што се однесува до размислувањата за нов објект, во овој момент можам да кажам дека ги разгледуваме сите можни опции. Сметам дека најпрво треба да се направат напори за осовременување и искористување на постоечките капацитети. Како што веќе напоменав, надлежните општински органи нè уверуваат дека отпочнувањето со активности треба да се очекува многу брзо. Според она што досега е презентирано, наскоро се очекуваат значајни зафати. Реализацијата на тие проекти ќе има во најмала рака подеднакво значење за идниот успех на нашиот заеднички клуб како и сите досега преземени активности. На располагање се и фондовите на Европската Унија, кои се за таква намена. Ние будно ги следиме истите, но тоа е процес. Она што е наша реалност е дека сега и веднаш нешто мора да се направи на тој план за да имаме подобра ракометна и спортска иднина.
a eve i sterjev so izjavi vo vrska so to vtoriot del od intervjuto na gol

Последно уредено:
Sala se praj za 4 meseci ako se saka i mesto ima vo kasarnata Camp Nou da se napraj ako se saka :cool:

p.s. tolku tesko prasanje postaviv ili samo sterjev i cile se vo upravata sega vo Pelister ne znam...

Новите правила во ЛШ ќе важат за сезона 21-22 , што значи уште ова сезона ќе се игра во ова сала за наредна сезона ќе мора да се бара решение

Sala se praj za 4 meseci ako se saka i mesto ima vo kasarnata Camp Nou da se napraj ako se saka :cool:

p.s. tolku tesko prasanje postaviv ili samo sterjev i cile se vo upravata sega vo Pelister ne znam...
Во управниот одбор колку што знам се и дел од раководството на стариот Пелистер , Шамбевски , Корлевски .

Новите правила во ЛШ ќе важат за сезона 21-22 , што значи уште ова сезона ќе се игра во ова сала за наредна сезона ќе мора да се бара решение
AD126534-A102-4D85-B151-28798EBAFDD5.jpeg
siguren si deka od 21-22 ?

Без никаква намера да мешам политика, некој сака да ме увери дека Наташа за 4 месеци ќе ја среди салата на ниво потребно за ЛШ? :icon_lol:

Без никаква намера да мешам политика, некој сака да ме увери дека Наташа за 4 месеци ќе ја среди салата на ниво потребно за ЛШ? :icon_lol:
ako mislis na mene sarkasticno pisav ako mislis za drug neznam :)

Кирацот ќе ја среди и ќе те вработи келнер во кафичот кај него [emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom