Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas pmako ima ko neki domači server koji mac viska za sf ili sahbaz player sa videotekom molim na pp , zahvaljujem mu unaprijed
Windows defender не дава да се отвара програмата ja пријавува како вирус исто и во Google Chrome предупредува кога се симнува. OK исклучив во Windows defender отворив ама програмата бара пасворд и корисничко име.
никаков вирус ,,никакви глупости
ako ima ko neki domači server koji mac viska za sf ili sahbaz player sa videotekom molim na pp , zahvaljujem mu unaprijed
macevi od maga ti nece a macevi od androida ti voze,tako recimo macevi od smart iptv idu,malo sam previse sad rekaoPozdrav dali neko zna zasto od dva brata lista ne ide u vlc a neka hoce da ide ima li neka caka da se nesto prepravi u listi
Nisi nista previse rekao, to i vrapci na grani znajumacevi od maga ti nece a macevi od androida ti voze,tako recimo macevi od smart iptv idu,malo sam previse sad rekao![]()
![]()
ok onda mi posalji od grundig tv neki mac od neke liste da te vidim ziv zivNisi nista previse rekao, to i vrapci na grani znaju
Ma za sve te pleyere,skenere isto iskljuci taj antivirusni ne vredi ti,netreba ti to sranj.....PAZITEEE DOBRO kod otvaranja
molim ADMINA da sankcionira clanove koji ne provjeravaju RAR fileove