Фото натпревар #162: машки делови од тело

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе филозофираш душо, ете уште една вистина а тоа дека жените се палат на тело, фаца, сексипил, а не на патлаче голо:pos::pos:....Фраерот бр.7 има прекрасно градено тело, но фали малку да видевме од фацичката;)...јас гласам импулсивно, не ги анализирав многу, едноставно кај ми се штрецна срценцево:love:
Многу малку ти сакаш :D

...е да де....затоа сите се онесвестивте кога видовте само главчето како зирка знаеш колку си стиснала една буква само ти ? ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа,
а тек целиот да го сликаше, три дена ќе ве немаше тука,
ама ај опасно е така, Ацид ќе не избркаше ќе речеше овие первезњаци тука си го мерат и ќе прославевме општи првомајски бан! :D
Признавам, така е..не само ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа..и едно 100 пати на ЗУМмммммммммммммм...:pos::pos:

ovde sme za zabava inaku sepak e frend glasanjeto
jas gledam sosem od drug agol i gidelam slikite na
hrabri toa se onie so face ili nekoja tatu so koja ke go prepoznaat
pomalku hrabri samo nozinja pa ne e temava mashki noze
i kremcinja sto slikale stapalo ili prst
Автоматски споено мислење:

kad je bal neg bude onda basket bal
B.T.W ne e ferski da se glasa samo za eden ,znaci drugite se ignorirani ,pravila pravila ili minimum 2 ili nemoze samo za 1 tie glasovi moze ke se odlucuvacki kako prvo kako vtoro jas glasav za 234 toa e inspiracija i navlekuvanje na drugite da glasaat bez svoe razmisluvanje

B.T.W ne e ferski da se glasa samo za eden ,znaci drugite se ignorirani ,pravila pravila ili minimum 2 ili nemoze samo za 1 tie glasovi moze ke se odlucuvacki kako prvo kako vtoro jas glasav za 234 toa e inspiracija i navlekuvanje na drugite da glasaat bez svoe razmisluvanje
Која е твоја слика Калимеро, ајде кажи..и така тебе анонимноста не ти е битна нели:rolleyes:

ja znajat site zatoa i ja ignoriraat ,a toa ne e glavce zirka glavceto , od kozinkata :D

Која е твоја слика Калимеро, ајде кажи..и така тебе анонимноста не ти е битна нели:rolleyes:
ti sto mislish ne ti kazaa ??? :D DA JA PRESKOKNESH ???? ako redoven ucesnik sum jas naucan da jadam krompiri :D ama sega ima mlad krompir em e skap em e prevkusen site go baraat :D

И вие ама сериозни.... бидете ко Берик... ајмо опуштено....

Следна тема.... газиња?
15edec03db30c23607f7719cc76070f8.jpg

Само по уметнички...
gcJbUSYE_400x400.png

:coffee:

ti sto mislish ne ti kazaa ??? :D DA JA PRESKOKNESH ???? ako redoven ucesnik sum jas naucan da jadam krompiri :D ama sega ima mlad krompir em e skap em e prevkusen site go baraat :D
Халуцинираш или што е финтава...оти си неверни Тома бе човек, кој тоа мене треба нешто да ми каже??

jas nema kaj nemam tato pa i tamu ke me poznajat :D

Има таква тема, јес да се слики од нет!
Ти да не очекуваш некоја од форумов да се сликне?
Ма каки... прилика да ставам слики од гзиња без да е офтопик.... почна драма у гласање...

:coffee:

Халуцинираш или што е финтава...оти си неверни Тома бе човек, кој тоа мене треба нешто да ми каже??
SAVLE ,rekov deka glasanje od mozni 3 za eden , kako toa e drugoto nevazi,ponizeni ,a e odlucuvacko mozebi, i kazuvanjeto za koj si glasal e reklama glasav za 123 toa e gi doveduva clenovite da glasat bez razmisluvanje i svoja odluka :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom