Требало у кригла да стај пивото... да.5 не е лоша фотографија, али ја лично би ја скокнал затоа што праи реклама
(на најлошото пиво у градов)
фала, следечи пут ќе применам све оваНего 6 мал совет... не знам која била целта со светлечките линии, али ако некад прајш слични фотки, ставај го тој леер на скрин мод у ПС... дека светлото е секогаш адитивно, ќе изгледа по инкорпорирано.
И може фотката да има и фора... како отворена експозиција.... линии околу телото од камерите на женските што го снимаат, он само се појавил.
...во грешка си, напротив, види ја лименката како е свртена на средина каде нема поврзан збор Ти тоа знаеш дека е скопско, ама друг дај да прочита нема да знае...и сигурна сум дека е намерно завртена, токму за да се запази тоа ненамерно рекламирање! што би рекле фотографирано од „искусен волк“5 не е лоша фотографија, али ја лично би ја скокнал затоа што праи реклама
(на најлошото пиво у градов)
не се изразив доволно јасно...во грешка си, напротив, види ја лименката како е свртена на средина каде нема поврзан збор Ти тоа знаеш дека е скопско, ама друг дај да прочита нема да знае...и сигурна сум дека е намерно завртена, токму за да се запази тоа ненамерно рекламирање! што би рекле фотографирано од „искусен волк“
Џабе филозофираш душо, ете уште една вистина а тоа дека жените се палат на тело, фаца, сексипил, а не на патлаче голо....Фраерот бр.7 има прекрасно градено тело, но фали малку да видевме од фацичката...јас гласам импулсивно, не ги анализирав многу, едноставно кај ми се штрецна срценцево... мене не ми е јасно,
од една страна, извикувавме по мушки егземплари на форумов да се пријават и да „се соблечат“ и да им ги видиме идејно различно поставени мушки атрибути, а кога дојде до гласање ќе мрчиме као вакви такви се, па ќе гласам за нешто дискретно ова она ... каква еуфорија направи моментот на поставување на фотката бр.7 со главчето од неговиот најинтимен дел то ест курот, што ниеден член немаше муда да помисли, а не да го направи тоа за да испадне малтене со најмалку гласови... значи форава дај јас да те видам во комплет како изгледаш со курот и газот да оплакнам очи, а потоа ќе си гласам за сенката и раката во капките на сончева светлина!
kad je bal neg bude onda basket balovde sme za zabava inaku sepak e frend glasanjeto
jas gledam sosem od drug agol i gidelam slikite na
hrabri toa se onie so face ili nekoja tatu so koja ke go prepoznaat
pomalku hrabri samo nozinja pa ne e temava mashki noze
i kremcinja sto slikale stapalo ili prst
...е да де....затоа сите се онесвестивте кога видовте само главчето како зирка знаеш колку си стиснала една буква само ти ? ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа,Џабе филозофираш душо, ете уште една вистина а тоа дека жените се палат на тело, фаца, сексипил, а не на патлаче голо....Фраерот бр.7 има прекрасно градено тело, но фали малку да видевме од фацичката...јас гласам импулсивно, не ги анализирав многу, едноставно кај ми се штрецна срценцево