(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу изедначени ми се некако и двете се одлични серии, ако треба да бирам The Wire 51% -49% Westworld

Westworld, и поради тоа што е пред испаѓање, да пишам уште два три збора. Серија со страшна замисла. Првата сезона беше нешто неповторливо. Финалето беше врв, каква кулминација, каков Ентони Хопкинс... невидено.

WW е неминовно серија која ќе ја изедат очекувањата кои нема да може да ги достави, но нема да се заборави. И за крај нешто сосема нерелевантно, ама WW е единствена серија на која не можам да и ја прескокнам најавата:

Најавата е од првата сезона, видеото е сменето, музиката е иста.

The Wire е подобра imho, пореална со подобро изградени ликови која држи квалитет низ 5 цели сезони. Westworld е понова со повисок буџет и една прејака сезона и две релативно послаби (поразлични?).

Двете ми се омилени, top tier серии, но гласот оди за The Wire.

Shieeeeet :D

Остави го човекот нека се наспие и тој треба да одмори.

Уште еднаш sorry guys за тоа што ме немаше вчера. Не се работи за одмор, доволно одмаравме месециве, туку последен ден во месец - имав многу работни обврски синоќа. Затоа.

Нормално, останува правилото: 24 часа за еден дуел, па така за следниот ќе гласате до утре на пладне, до 12:00.

Прво, резултатите од претходниот. Беше многу поуверливо од што очекував.

THE WIRE - Westworld 24:8

The Wire продолжува во осминафинале.
MR. ROBOT.jpg

vs.
NARCOS
Netflix, 2015-2017
NARCOS.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom