Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Дена сакаше да го откачи оти бил нападен. Не беше сигурна.
2. Сигурна или не, ја и кажав како. и други и кажаа.
3. Малце мајтап играше со скоро сите постери.
4. Он ја откачил...мишон акомплишт!
5. Сакаше до 50 страна да тераме...терафме. Исполновме.
6. Сакаше да ги октриеме тајните на животот, универзумот и тие глупости..и тоа откривме..
У кракти црти... не не бива за политичари оти тоа што ветивме исполнивме...
...таа сакаше Ти да ја приметиш, па додаваше повеќе и повеќе страни, ама ти зафатен со бубачки и трева не осеќаш, па макар малку нежности да пуштиш мислам да напишеш :) ...не ќе те земеше од дома ако пуштиш некој комплимент? еве Дена ко Дена, ова она пиша, како да го откачи како да го закачи...циркус ни прави тука се сложувам, ама мене повеќе ти ме загрижуваш што не рагираш никако со ништо ...еве само за тебе, шо ќе кажеш? :)

df202aa5c5d9284cd5b910422501625f.gif

...таа сакаше Ти да ја приметиш, па додаваше повеќе и повеќе страни, ама ти зафатен со бубачки и трева не осеќаш, па макар малку нежности да пуштиш мислам да напишеш :) ...не ќе те земеше од дома ако пуштиш некој комплимент? еве Дена ко Дена, ова она пиша, како да го откачи како да го закачи...циркус ни прави тука се сложувам, ама мене повеќе ти ме загрижуваш што не рагираш никако со ништо ...еве само за тебе, шо ќе кажеш? :)

Прегледај го приврзокот 247591

Немам намера да загризам.

На курбла пали Стев, на курбла..џабе му се врцкаш така сексиљаво:pos::pos::pos:

Чамецот тоне..а мене гајле ми е оти не сум капетанот....
си собрав гумите за спасување а другите нека му ја мислат...

Не знам дали имаш ловено риба...ама куп пати го јадат мамецот без тапа да мрдне...
Ama sepak tapa ima pusteno. So znaci ne se vadi nego kazi dali so bjons da ve mestime?
Автоматски споено мислење:

Е шо сега, сакаш стројник да станеш...за тебе матиме вода сите тука:lut:
Ostajte me na mene jas i sama mozam gled drugi parovi da spoime ako mozeme so da ne pomogneme neli taka?

Не знам дали имаш ловено риба...ама куп пати го јадат мамецот без тапа да мрдне...
...последен пат кога бев Дојран, ме научија ...
а ја...фрли ...фани...фрли фани... и си викам бооо што рибарка сум била... а рибарот ми вели „ти се фанаат оти многу риби има, а и не ти е гајле и да не фанеш како што ми е мене криво, па кај тебе идат“, вели тој... „ај постој си малу тука да половиме малу“:LOL:

... и за нешто од 15 мин се наполни кофата...а јас до хотелот три пати се сопнав што носот ми беше превисоко! :)

IMG_0453.JPG
IMG_0459.JPG

еве ако не верваш ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom