- Член од
- 22 април 2020
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 1
Sakam da ve prasam kakvi se merkite za patnickite avtomobili konkretno kolku lica smeat da se vozat vo edno obicno patnicko vozilo vo momentot, nemozam da najdam tocna informacija
Тројца и мора да имаат маска доколку не станува збор за семејство.Sakam da ve prasam kakvi se merkite za patnickite avtomobili konkretno kolku lica smeat da se vozat vo edno obicno patnicko vozilo vo momentot, nemozam da najdam tocna informacija
Мислам дека 4, сите со маски (освен ако не се членови на исто семејство)Sakam da ve prasam kakvi se merkite za patnickite avtomobili konkretno kolku lica smeat da se vozat vo edno obicno patnicko vozilo vo momentot, nemozam da najdam tocna informacija
Види, барем во моментов СЗО повторно тера некоја нивна сигурна реторика, ама со оглед дека лечат најтешко болни со крвна плазма од веќе оздравни, т.е. ги користат нивните анти тела, тогаш 100% имаш заштита од оваа верзија на вирусот.
За сега, нема индиции за ништо. Имунитетот може ќе е сезонски, а може да е и доживотен. Во моментов, имунолошкиот пасош нема да значи ништо друго освен дека си ја фатил болеста и си оздравел. Не е нешто премногу корисна алатка.
Две возрасни особи + две деца до 14 години! (Нема ништо кажано за фамилија!)Sakam da ve prasam kakvi se merkite za patnickite avtomobili konkretno kolku lica smeat da se vozat vo edno obicno patnicko vozilo vo momentot, nemozam da najdam tocna informacija
Во полиција се јавивме вчера, рекоа нема врска, може било колку.Тројца и мора да имаат маска доколку не станува збор за семејство.
Од кога ќе ја пронајдат таа фамозна вакцина,тек тогаш ќе има комедии.Има многу убедени дека преку таа вакцина ќе не контролират со 5G мрежата.А Бил Гејтс ќе бил главниот контролор.Да, само што не е така и тоа се лажни вести. Дајте бе више со дебилниве портали аман![]()
имав ситуација пред 5-6 години,каде што гостинка Секое сабајле на доручек ме поздравуваше со my darling chef,hug и 50$.Е сеа ја по некое време дознавам од муж и дека она починала и уствари била ХИВ позитивна.Абе, види не ти е толку битно што има прележано некој, ако истиот не може да те зарази. По некоја логика, наместо имунолошки пасош, поважна ќе ти е моменталната здравствена состојба на клиентелата. Ова со пасошот повеќе ми звучи на политичка мерка, колку да се смири народ.
Pred da objavis nesto proveri fakti. Laga e voa.Дај друго дете.
![]()
First volunteer in UK coronavirus vaccine trial has died - News Oxford
– Español: Primera victima muere tras testear prueba del COVID-19 Italiano: Il primo volontario nello studio sul vaccino contro il coronavirus nel Regno Unito è morto Македонски: Почина првата волонтерка за тест за вакцина против коронавирус во Велика Британија Elisa Granato, the first volunteer...n5ti.com
Најјаки ми се ова хипстериве родители што не ги вакцинираа децава, а сега ќе му побараат вакцина за во ГрцијаОд кога ќе ја пронајдат таа фамозна вакцина,тек тогаш ќе има комедии.Има многу убедени дека преку таа вакцине ќе не контролират со 5G мрежата.А Бил Гејтс ќе бил главниот контролор.![]()
Ja neznam dali od rakav gi vadat brojkive ama 22 000 za eden den? Soznam mnogu mi se sumlivi spancive,imaat ogromen broj na ozdraveni a duplo pomalku testovi od Germanija,Italija. Da im bese tolku dobro zdravstovoto mislam deka nemase da zaostanuvaat tolku. Nekako naj agresivni se vo olabavuvanjeto na merkite ili ja imaat situacijata pod kontrola ili bildaat brojki za da spasat toa sto moze da se spasi kako edna zemja koja zavisi mnogu od turizmot.22 000 оздравени во Шпанија во последните 24 часа.![]()
Многу се лажни сите бројки според мене.Ja neznam dali od rakav gi vadat brojkive ama 22 000 za eden den? Soznam mnogu mi se sumlivi spancive,imaat ogromen broj na ozdraveni a duplo pomalku testovi od Germanija,Italija. Da im bese tolku dobro zdravstovoto mislam deka nemase da zaostanuvaat tolku. Nekako naj agresivni se vo olabavuvanjeto na merkite ili ja imaat situacijata pod kontrola ili bildaat brojki za da spasat toa sto moze da se spasi kako edna zemja koja zavisi mnogu od turizmot.
Секаде во светот ако почнат со масовно тестирање, сигурно на 1 милијарда заболени ќе се појаватОвде последнава недела почнаа со масовно тестирање, бројкиве на ново заболени се збесна од качување, да не знае човек што да мисли, асимптоматични позитивни сега од тоа стравуваат највеќе може да е носител а да нема симптоми и да заболи мал милион луѓе...
Затоа претседников со најкул излагање да се боцкаме со дезинфективни средства ....
Редици од коли има по пунктовите за тестирање се живо е исплашено, и слушаш нови 2.000 заболени денес...масовно лудило.Многу се лажни сите бројки според мене.
Секаде во светот ако почнат со масовно тестирање, сигурно на 1 милијарда заболени ќе се појават![]()