Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ni vatra ni vetar, ni rođenje ni smrt, ne mogu izbrisati naša dobra dela.
Pozdrav drudarici...........

nemate ( ne )sreće pa niste u eu , naravno ovo ide za države u eu

koliko znam za srbiju ima ih odma da se uzme srednji box za oko 50 eura.. nesto bolji idu do 100 ... ne treba da se ceka nista...

znam za sve te linkove.. toga ima za sitne pare sada... kinez to stanca na kg ...

30evra bosna podesen
Автоматски споено мислење:

30evra bosna

Ima li neki novija verzija od 3.0 stalker player od sahbaz-a?

Jbte ovi sa SF postali isto tako nedodorljivi kao oni nekada sa zezalice,a u prsa se tukli mi smo ovo , ono Sa izuzecima (saskon,boki,salezli,uglavnom oni koji stvarno znaju) ostali samo sateliti njihovi ne mozes im prici. Ne smes ih pitati nista ne smes da se bunis nedaj boze da napises sta se njima ne svidi to racunaj odma brisanje ili banN.Nesmes da iznesrs suprotno misljenje odma te proguta mrak.Ja sam ovde zdusno hvalio SF SALEzli player jer stvarno zasluzuje svaku pohvalu,ali ovi sateliti sve kvare
I zato ja uvek kazem KAJGANA je zakon za sve forume ovde mogu da se suceljavaju misljenja manj carke (naravno sve u granicama pristojnosti) svadje itd Al zato nikad nije dosadno uvek ima nesto novo da se sazna i izvan iptv,dok god drugih med i mleko monotono dosadno do zla boga da im nije salezli napravio tu igracku kozna dal bi uopste i dolazio tamo neko
Zato je nas Mare ovde car koji ne dozvoljava da ovde bude monotono med i mleko

Bez-naslova.png
:D:angel:
prati u pm gledamo i nas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom