Nema seuste vetuvaa 24 Mart ke stasa pratkata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пратката е стасана на 24ти. Е сега, дали ќе ги печатат со оглед на ситуацијава не знам...Nema seuste vetuvaa 24 Mart ke stasa pratkata
Ne im odam sega,neka me barat mene oni sega,neka i trepka u kutivce..Od 20 januari do 3 fevruari sto se slikani se ispadnati pasosite trgnaa deneska si go podignav.
Ako be neka proveruvat civ stoe barwm ke mi go naucat imeto i prezimetoГи заболе нив ако не си го подигнеш, ќе фаќа прашина таму.
Никогаш нема да проверат.Ako be neka proveruvat civ stoe barwm ke mi go naucat imeto i prezimeto
ko ke mi pritreba togaj ke si go zemam,u slucaj da zagine duplo ke go platat.
Требало со палец отисок пак да се даде, активација на пасошот ??? .. за ЛК не треба и ги земаат во пол.станица...Od 20 januari do 3 fevruari sto se slikani se ispadnati pasosite trgnaa deneska si go podignav.
А што се деси со тоа дека личните карти ќе ги доставуваат до дома овој период?
Da treba za pasosТребало со палец отисок пак да се даде, активација на пасошот ??? .. за ЛК не треба и ги земаат во пол.станица...
Поентата не е дека неможеле и претходно да прават интервјуа онлајн, туку сите кои прават интервју преферираат да тоа го направат очи во очи, крај краева ти си тој што треба да размислува како ќе се појави на интервјуто, а не они.Многу врева за ништо ќе испадне од тоа.
Тресла се гора, родио се миш што би кажале во Србија.
Инаку надвор од оваа тема, можеле нашите работодавачи сега да прават тестирања и интервјуа он лајн, а не како порано малтретираа за 5 минутна средба тераа да се оди по неколку саати да се изгубат на патувања за 5 минутно интервју кое се состои од тривијалност.
Што би кажал Жика Павловиќ од Жикина династија: Све се може када се ствари поставе на одреџен ниво.
Поентата не е дека неможеле и претходно да прават интервјуа онлајн, туку сите кои прават интервју преферираат да тоа го направат очи во очи, крај краева ти си тој што треба да размислува како ќе се појави на интервјуто, а не они.