Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
open bulet pomoc oko konfiguracije pm poz

ipt tools 1.0.5 pm ako moe link za dowlond hvala

ме интересира дали оптичкиот интернет на Телекабел е достапен во Општина Ѓорче Петров ?

ме интересира дали оптичкиот интернет на Телекабел е достапен во Општина Ѓорче Петров ?
Абе каков телекабел другар ставај само телеком ја бев на телекабел тиња е уназад месец-два имав пакет од 1гб/с макс што идеше до кај мене беше 20 мб/с се префрлив на телеком супер е

Така викаш а, добро мене чисто ме интересираше дали да го земам Телекабел како опција затоа што сакам оптички интернет да ставам а проблемот е што Телеком последно пред 1 година ми кажаа дека нема можност за оптика и не се враќам на АДСЛ па што сака нека биде, а моментално сум на А1 и брзината е солидна ама пингот катастрофа, имаат голем пакет лосс во игриве и не сум се распрашал дали има тука оптика од А1 мислам дека почнаа од Маџари и најверојатно ситуацијава каква што е моментално...не очекувам во скоро време да биде и тука така да рип

Бегај на телеком оптика најдобро е
Зошто ми е чудно што си против Телекабел а рекламираш Телеком? Можеби затоа што се викаш Фибернет а Фибернет се изведувачи на пристапна мрежа на Телеком...

Зошто ми е чудно што си против Телекабел а рекламираш Телеком? Можеби затоа што се викаш Фибернет а Фибернет се изведувачи на пристапна мрежа на Телеком...
И мене ми е баш малце чудно да бил на телекабел на 1гбс а да имал 20мбпс и да не поднел приговор и да пријавил во АЕК :vozbud: :vozbud:

Хах како и да е мене лично ми е битно да има можност за оптички интернет од БИЛО КОЈ оператор сигурно е подобар од Docsis и било кој друг интернет...проблемот е што најдоброто што може во мојава област е токму на А1 интернетот

Другари пријавено и во АЕК и приговор и ги откачив на крај само да знаете а инаку не работам во Фибернет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom