Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.746
- Поени од реакции
- 18.496
Display A711. Storage
2. Батерија
3.Камера
4. Display
Storage Same
Camera - Mi Note 10
Battery - A71
Overall, јас би Mi Note 10, од него ти пишувам.
Display A711. Storage
2. Батерија
3.Камера
4. Display
1. Најбитно што ти е кај уред?Xiaomi Redmi Note 8 Pro, вреди ли?
Не сакам скап телефон, а за тие пари другар ми го предложи тој...И дали лежи на рака... да не е многу гломазен
Моментално овој што го користам увидов дека има недостиг од добра батерија, така да би рекол батеријата и да не кочи (веројатно процесор?) добра камера е добредојдена. Моментално имам HTC U Play избрзав кога го зимав ама небитна тема, скоро година дена одеше се после тоа е мачење примарно проблеми со батерија. 3. Не играм игри на телефон, го користам највеќе за соц. мрежи така да немам големо очекување исто кај овој проблем ми е што полначот и слушалките се во ист приклучок... не знам веројатно и на други телефони така почнале да ги прават, хмм? 4. 2год.1. Најбитно што ти е кај уред?
2. Што си користел претходно?
3. Што очекуваш од уредот?
4. Колку долго ќе се користи?
Таман ти е онда.Моментално овој што го користам увидов дека има недостиг од добра батерија, така да би рекол батеријата и да не кочи (веројатно процесор?) добра камера е добредојдена. Моментално имам HTC U Play избрзав кога го зимав ама небитна тема, скоро година дена одеше се после тоа е мачење примарно проблеми со батерија. 3. Не играм игри на телефон, го користам највеќе за соц. мрежи така да немам големо очекување исто кај овој проблем ми е што полначот и слушалките се во ист приклучок... не знам веројатно и на други телефони така почнале да ги прават, хмм? 4. 2год.
Stockизгледа ја средиле батеријата читав коментари на јутуб ривјус, сега е дефинитивно бест бај за парите.
г кам користиш (која верзија) или сток камера?
@JagodicaBobica
Брзина XR, се друго Note 9Iphone XR vs Samsung Galaxy Note 9
I mislenje ako mozi za Iphone XR vo ledikom, dali ima nekoj iskustvo oti citav gi davale vo custom kutii i zatoa bile tolku poevtini.
IPhone 11 e далеку подобар.Здраво на сите. Ме интересира што мислите, кој е подобар iphone xr или iphone 11? Исто така, дали имате искуство со телефони од Ледиком или сепак да се задржам на t-mobile, istyle можеби?
Ми 10 про е флегшип телефон и плива во исти води со Самсунг с20 ултра и Оне плус 8 про во сите параметри вклучително и во цената.Значи најдобар процесор,најбрз рам и простор за складирање,предната камера не е исечок на средина него е вметната на левата страна суптилно горе.луиден екран од 90херц.Побрзо полнење во исти размери со гореспомнатите телефони итн.Mi 10 pro и Mi note 10 pro, разлика во ценава гледам дека е 500 долари, дали стварно е толкава разликата или за некој минимални подобрувања не вреди да се преплаќа mi 10 pro?