Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moже pass и на мене... Само малку сум semi-pro, поштено![]()
Кантер 1.6 вртите?!
Да го наместам статичниот
Пратете шо треба пп
Поарно,боље оружје ///Тебе Вори само терорист ке те правиме, не си за ЦТ.![]()
Неам играно 10/11 години .... Откако го баталив статичниот и само работа факултет и друго срање .... Башка и сонито дома ....Иначе конечно и го наполнивме на @Agda Beata...серверот. Се пукаше до два до сабајле. Конечно се појави и газда @Acid. Уште се чека на @Darling, бидејќи сите играчи имаат желба да ја запознаат. Еве колку бевме во 15 до 1.Прегледај го приврзокот 244697
Неам играно 10/11 години .... Откако го баталив статичниот и само работа факултет и друго срање .... Башка и сонито дома ....Пациент сум
Да се собереме сите што играат во различни времиња ќе треба 64 слотен сервер да се зима. Баш ми е милоИначе конечно и го наполнивме на @Agda Beata...серверот. Се пукаше до два до сабајле. Конечно се појави и газда @Acid. Уште се чека на @Darling, бидејќи сите играчи имаат желба да ја запознаат. Еве колку бевме во 15 до 1.Прегледај го приврзокот 244697
ај да трошимо метци и калорие на трејн пред ручак.Да изиграмо ск некоју партију,или обврске имате
Кој е за? Да не трчу сам како будала по шине![]()
Да се собереме сите што играат во различни времиња ќе треба 64 слотен сервер да се зима. Баш ми е мило)).
Вечерва пак во исто време, 21h па надаље на фронт.
Каса еден на еден да цепамеај да трошимо метци и калорие на трејн пред ручак.Да изиграмо ск некоју партију,или обврске имате
Кој е за? Да не трчу сам како будала по шине![]()
Обавези, слабо за денска. Можам једино да ти ја пуштам italy да се вежбаш на заложници.![]()