Никој не е профи, а и таму сме сите за забава.Moже pass и на мене... Само малку сум semi-pro, поштено
Тебе Вори само терорист ке те правиме, не си за ЦТ.Кантер 1.6 вртите?!
Да го наместам статичниот
Пратете шо треба пп
Поарно,боље оружје ///Тебе Вори само терорист ке те правиме, не си за ЦТ.
Неам играно 10/11 години .... Откако го баталив статичниот и само работа факултет и друго срање .... Башка и сонито дома .... Пациент сумИначе конечно и го наполнивме на @Agda Beata...серверот. Се пукаше до два до сабајле. Конечно се појави и газда @Acid. Уште се чека на @Darling, бидејќи сите играчи имаат желба да ја запознаат. Еве колку бевме во 15 до 1.Прегледај го приврзокот 244697
Брат и ја не играв 2-3 години, па заиграв, нема везе од забава сме таму и запознавање. Се надевам дека после ова и ке седнеме негде на пиво. Ај доста со оф топици од моја страна.Неам играно 10/11 години .... Откако го баталив статичниот и само работа факултет и друго срање .... Башка и сонито дома .... Пациент сум
Да се собереме сите што играат во различни времиња ќе треба 64 слотен сервер да се зима. Баш ми е мило )).Иначе конечно и го наполнивме на @Agda Beata...серверот. Се пукаше до два до сабајле. Конечно се појави и газда @Acid. Уште се чека на @Darling, бидејќи сите играчи имаат желба да ја запознаат. Еве колку бевме во 15 до 1.Прегледај го приврзокот 244697
Обавези, слабо за денска. Можам једино да ти ја пуштам italy да се вежбаш на заложници.ај да трошимо метци и калорие на трејн пред ручак.Да изиграмо ск некоју партију,или обврске имате
Кој е за? Да не трчу сам како будала по шине
И мене ми е мило пошто од сечата на канцерите до петокот завршуваме најкасно до 22 и 30, 23, а сега играме и до два. Само нека се полни серверот и нека биде атмосферата како и секогаш позитивна и ведра.Да се собереме сите што играат во различни времиња ќе треба 64 слотен сервер да се зима. Баш ми е мило )).
Вечерва пак во исто време, 21h па надаље на фронт.
Каса еден на еден да цепамеај да трошимо метци и калорие на трејн пред ручак.Да изиграмо ск некоју партију,или обврске имате
Кој е за? Да не трчу сам како будала по шине
Нека пука и по кокошките.
Обавези, слабо за денска. Можам једино да ти ја пуштам italy да се вежбаш на заложници.