- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 678
- Поени од реакции
- 579
Утре цел ден под карантин, ќе се игре ли порано или главниот собир е фиксен вечерта од 21 часот?
Vo 21h neka ostane fiksno, utre site se slobodniУтре цел ден под карантин, ќе се игре ли порано или главниот собир е фиксен вечерта од 21 часот?
ЗависиДа не има некој за играње?
Нова информација.Би сакал да Ви го претставам новиот CS 1.6 public сервер отворен за релаксација во оваа време на карантин.
Препорачуваме фер плеј и без читови, затоа што забавата така е подобра, со чит на никој не му е интересно.
Kumanovo Public
IP: IP: 45.10.24.62:27015
Facebook Fan Page
Kumanovo Public Counter Strike 1.6
Kumanovo Public Counter Strike 1.6. 72 допаѓања · 74 зборуваат за ова. Novo Novo Novo !!! KUMANOVO PUBLIC Counter Strike 1.6 Server IP: 54.37.193.235:27018 Povelete na dobra igra so drustvoto.www.facebook.com
Да повторам дека серверот е нов и главната активност ни е во вечерни часови.
Доколку имате свое друштво одосно екипа може слободно да го користите во било кое време.
Нашите администратори ќе се потрудат да Ви обезбедат сигурна игра и мапа по Ваша желба.
За било какви информации може да не контактирате на нашиот Facebook Fan Page.
Направи steam, бесплатна е таму.Земав некое пц со послаби перформанси, ама cs 1.6 ке ја фати. Дајте линкче за спуштање.
Не е ? CS GО е f2p, ne e 1.6Направи steam, бесплатна е таму.
Ако ти е за 1,6, пиши на гугл Cs1.6 Warzone и симни ја.Земав некое пц со послаби перформанси, ама cs 1.6 ке ја фати. Дајте линкче за спуштање.
Прав си, не ни отворив.Не е ? CS GО е f2p, ne e 1.6