M
Macedon1um
Гостин
Не реков јас дека користиш, ама само со чит соодносот kill/deaths би ти бил позитивенЧитови во мултиплеер никогаш немам користено а во сингл плеер последен пат rosebud во Sims, 2002 година.
Не реков јас дека користиш, ама само со чит соодносот kill/deaths би ти бил позитивенЧитови во мултиплеер никогаш немам користено а во сингл плеер последен пат rosebud во Sims, 2002 година.
Веројатно, во првите неколку денови од неколку часови играње, потоа би бил океј. Рефлексите секако не се тоа што биле а и со гејмање повеќе години раскрстив.Не реков јас дека користиш, ама само со чит соодносот kill/deaths би ти бил позитивен
A новиот пас ќе го дае некој у ПП ?obavezno
Да, 10 денари беше пола саат, 20 денари саат, драматургии. Тие што играа на отворено (неограничено) и со цоца цола до нив беа богаташите. Али не дај боже нож да ти удри некој на лан, цело маало те памти по тоа.Помакедонска мапа од cs_casa нема, 2003 2004та у играчници се маваше постојано и poolday се играше бајаги кај нас.. ако добро ми текнува беше 10 денари пола саат и зимно време се остававме од после школо до вечер, добри времиња!
Мило ми е што уште се игра, страв ми е да ја симнам да не се заразам и да не станам од неа
Хахахах на отворено не сум го слушнал зборов цела декада..обично тоа беа поголеми соло момци тоа време кои седеа обично у ќош и играа необични игри ко WoW или NFS а успат седеа на мирц или МСН а неретко и пуштаа порничи у компјутерница..Да, 10 денари беше пола саат, 20 денари саат, драматургии. Тие што играа на отворено (неограничено) и со цоца цола до нив беа богаташите. Али не дај боже нож да ти удри некој на лан, цело маало те памти по тоа.
Симињај ја од warzone, има линк по страниве и доаѓај на сервер од 9 саат.
Оваа со звуците беше уште појака, ајмо сви на бозаа ајдееMeне најака ми е Кантер Страјк 2.0, ја имаше инсталирано тогаш на компјутерот штом го купив и имаше имиња на легендарни ликови, посебно од Куманово...Да и имаше реплики од македонски и југословенски филмови...легендарна игра.
Да и оваа ја имам играно, ама онаа ми беше поинтересна.Оваа со звуците беше уште појака, ајмо сви на бозаа ајдее
Go nemale site passot.... Do utre kje sredime.Слабо денес луѓе.