Браво, кец на десетка се овие покачувања "на ура" за излезСи излегов и од Гранит денес на цена над 900 денари.
Немам веќе позиции на МСЕ и не мислам да влагам набрзо.
Поздрав до сите јунаци што купуваат на овие цени.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Браво, кец на десетка се овие покачувања "на ура" за излезСи излегов и од Гранит денес на цена над 900 денари.
Немам веќе позиции на МСЕ и не мислам да влагам набрзо.
Поздрав до сите јунаци што купуваат на овие цени.
Po postot na neznam koj forumas kaj sho imase deka 83% se blok transakcii sve u kmb mi smrdiВо ваква криза добар промет денес 65.000 милиони , од кој КМБ има како по обичај половина од цела берза ..
Мене сепак ме радува што има промет , дали големи или мали играчи незнам ама битно промет тргување има солидно и добро е тоа за МСЕ во ваков период ..
Факт е дека после големиот пад МСЕ колку толку се врати , не заборавајте дека влеговме Нато и добивме датум за ЕУ па не е толку црно во Македонија , а мислам дека и 600 заразени не е толку лоша бројка до сега гледајки ги другите држави од балкан има и полоши од нас ..
Не бранам власт , имаат грешки ама па и не е толку црно чим берза расте![]()
Да во странство, нејќам да си играм на берза кај што неколкумина ги движат цените како сакаат(најчесто во нивна полза).Браво, кец на десетка се овие покачувања "на ура" за излезшто ти е план за наредна инвестиција? Странство?
Бетон е во катастрофална позиција. Но има сили да се извлече. Не се надевам на парите во следните 5 години.Бетон?
Немам веќе BESK. Но не ти е лоша одлуката. И таа акција е многу ефтина во однос на се она што располага како имот.Јас да пријавам купување БЕСК на денес на 6090 и вчера на 5880...не сум нормален знам.
Оо немам јас проблем со отписот. Тој си е коректен и фер, бидејќи дава пореална слика за вредноста на компанијата.Немам веќе BESK. Но не ти е лоша одлуката. И таа акција е многу ефтина во однос на се она што располага како имот.
Пред некој ден прашуваше некој тука за Фершпед, зошто се отпишале огромна сума на пари... повеќе од 10 милиони евра.
Ако некој ги читал ревизорските извештаи на Фершпед ќе види дека неколку години по ред, ревизорите му препорачуваат да ги отпиши тие средства (инвестициите во ТВ Алфа) уште на времето. Изгледа собраа храброст годинава да ги послушаат.
2-3godini x4-5 od investicijata ako starion ne drpa tolku za privatni negovi stvari ako pocne da raboti a ne so politika da pecali, ako se fati malku za dzep I vrati nekoj denar vo firmite od panama I sekako ako ja stopira familijata od mnogu konzumiranje secer vo pravБетон е во катастрофална позиција. Но има сили да се извлече. Не се надевам на парите во следните 5 години.
Јас да пријавам купување БЕСК на денес на 6090 и вчера на 5880...не сум нормален знам.
Ovaa e za NLB Slovenija t.e majkka banka ,a ke sakaat da gi izvlecat site pari od bankite kerki poradi kupuvanje na KB vo Srbija.![]()
Акционерите остануваат со празни раце, НЛБ ќе ja задржи целата добивка за 2019 година!?
Словенечката банкарска групација НЛБ, со матичната Нова Љубљанска банка, во петокот објави дека планира да ја задржи вкупна добивка од 228 милиони евра за 2019 година, вклучувајќи ја и нето-добивка остварена во 2019 година, но и во претходните години. Предлогот ќе биде ставен на гласање на...bankarstvo.mk
KMB и ALK имаат по 4-4,5 милиони денари, има време иако тенденцијата е надоле.Денес млако на МСЕ...