Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој канал е, кај мене нема... [emoji24]Пуштија Pickbox на MaxTV цел месец бесплатно.
Видеотека-Пакети тука можеш да го најдеш PickboxНа кој канал е, кај мене нема... [emoji24]
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Да, видов али ништо посебно...Видеотека-Пакети тука можеш да го најдеш Pickbox
Таа Акција им е уште пред да се прогласи кризава со вирусотAко ви е повеќе за филмови подобро активирајте HBO пакет гледм на Телеком е 1 месец бесплатно за оние што прв пат активираат.
Дали сеуште важи таа акција? И дали пример јас можам на другар/брат во друга куќа или стан да му дадам да користи HBO GO бидејќи засега не користам јас тоа? Има колку толку и на HBO OD исти содржини.Таа Акција им е уште пред да се прогласи кризава со вирусот
Не можеш .Дали сеуште важи таа акција? И дали пример јас можам на другар/брат во друга куќа или стан да му дадам да користи HBO GO бидејќи засега не користам јас тоа? Има колку толку и на HBO OD исти содржини.
Јас го имам пакетот HBO веќе во Magenta.
Дали сеуште важи таа акција? И дали пример јас можам на другар/брат во друга куќа или стан да му дадам да користи HBO GO бидејќи засега не користам јас тоа? Има колку толку и на HBO OD исти содржини.
Јас го имам пакетот HBO веќе во Magenta.
Jas koristam i ne sum mnogu zadovolen, gi namalija brzinite imam 21/1, a trebase da e 30/5Dali nekoj koristi VDSL od telekom i kako e zadovolen,koja vrzina se dostignuva na net?
a dali se zgolemuva brzinata samo na netot ili na celokupnata linijaJas koristam i ne sum mnogu zadovolen, gi namalija brzinite imam 21/1, a trebase da e 30/5
А каков тип на конекција имаш оптика или бакар?Jas koristam i ne sum mnogu zadovolen, gi namalija brzinite imam 21/1, a trebase da e 30/5