Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае која жена на Бит пазар продавала чај специјален за простата и каде можам истата да ја најдам
Мацина трева влезот што е кај мостот влегуваш во пазарот од лева страна 5-6 тезга

Oculus Rift S или некој од другите конкурентни хедсетови за виртуелна реалност?

Дали некој знае која жена на Бит пазар продавала чај специјален за простата и каде можам истата да ја најдам
Татко ми користеше ситно цветна врбовка (3 или 4 пати дневно) за таа намена, го имаш и во билната аптека на Алкалоид и во билната аптека Стојанови.

Кај може да најдам песочен часовник низ Скопје?

Го имаше порано во продавници за играчки и ствари. Имав еден ама се оштети. Беше со шарен песок.
Можда има на она местото фенг шуи шоп позади буњаковец, ако сакаш по отмен. Иначе други, отмени немам видено..
Автоматски споено мислење:

20200401_071443[1].jpg
како што гледаш, централниот столб е дефективен

Земав Airwaves мастики после долго време и ги поглеав малце, првото што ми падна во очи е дека македонскиот е секундарен јазик на паковката, што значи дистрибутерот кои веројатно на рамковен начин станал увозник на продуктов по некое време си дал за право да го деградира македонскиот јазик.

Ве советувам да ги избегнувате сите производи кои ги увезува 'Алма-м'
IMG_20200401_195110.jpgIMG_20200401_195402.jpg

Последно уредено:
Знае некој каде се продава квалитетно пикадо?
И дали носат сега по карго..
Гледав на runners 350 ден ама некако ефтино ми дојде незнам дали е добро или е крш

Дали некој знае кај можам да најдам добар тутун за мотање цигари? (Скопје)

Kaде да најдам бел repair stick за иверица? Нешто ко ова на сликава.
Mohawk 3-in-1 True White Repair Tool Touch Up Marker Filler ...

Автоматски споено мислење:

Земав Airwaves мастики после долго време и ги поглеав малце, првото што ми падна во очи е дека македонскиот е секундарен јазик на паковката, што значи дистрибутерот кои веројатно на рамковен начин станал увозник на продуктов по некое време си дал за право да го деградира македонскиот јазик.

Ве советувам да ги избегнувате сите производи кои ги увезува 'Алма-м'
Прегледај го приврзокот 242291Прегледај го приврзокот 242292
Што поточно сакаш да најдеш со сликава? :icon_lol: И кога веќе зборуваш за македонскиот јазик, се пишува кој а не кои.

Знае некој каде се продава квалитетно пикадо?
И дали носат сега по карго..
Гледав на runners 350 ден ама некако ефтино ми дојде незнам дали е добро или е крш
Атлантик Комерц кај Скопјанка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom