Фото Натпревар #158 Тема: Огледало -> ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

огледалце, огледалце мое, најдобрата фотка, знаеш ли од кој е?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
,,,,samo za edna ili varijanta i trojka,,, :icon_mrgr:
,,, slika/i. de,,, :)

Последно уредено:
Glas za @Toto.toto, edinstveniot shto prifati predizvik vo vreme na zagrizenost, i so toa dade pridones vo bar maaalku olabavuvanje na opshtata atmosfera posebno kaj zenskiot pol.

Za razlika od mene toj nemashe potreba da go maskira svoeto vlaknesto, neproporcionalno i nesoodvetno definirano telo so pretenciozni tvrdenja za veshtina koja empiriski ne moze da bide dokazana, bidejkji takvo telo Toto nema.

Vtor favorit sum si jas samiot po urnekot na Acid i Anon, da ne beshe Toto kje glasav za sebe.

Гласав за @bijons ...искрено се двоумев оти ми се допаѓаат фотките на @Dekio7 и на @Acohipmk ...офффф..па и на @Стев...е сега, на коцка коцкичка црнобела фотка не ми направи мерак, ама фаца има убава(y)

@Acohipmk мој фаворит иако малку текстот ми пречи, ама фотката има душа, колорит, идеја ....и најважно има порака! (y)

Гласав за @mladen_tifa оваа слика многу пати сум ја видел на мојот ретровизор додека сум возел на изгрејсонце/зајдисонце (што обожавам) но никогаш не ми текнало да сликам, уствари да кажам на совозач да слика :).

И јас гласав за @Acohipmk:) Феноменална слика.(y) Навистина доста изразени топли бои. Ги има погодено моментот, аголот, боите... според мене се. @Dekio7 исто така има одлична слика. Направена во „детективски стил“.(y) Покрај овие слики доста интересен впечаток ми оставија и оние на @mladen_tifa (му фалеше само уште малку поголема острина само на огледалото, инаку супер слика;)), потоа на @bijons (чиста класика, гламур и сл.:cool:), а и на @Петра П.:love:

Остави ја;) коцка за мис форумџика...(доста и се нејзе победи)
Јас фотографирам, сестра ми е на огледалецето :rolleyes:
Автоматски споено мислење:

Рачунајте дека јас пак нема да давам тема, гласајте за друг

Јас фотографирам, сестра ми е на огледалецето :rolleyes:
Автоматски споено мислење:

Рачунајте дека јас пак нема да давам тема, гласајте за друг
Епа вака мојот глас иде за декио. Иначе коцка и твојата слика ми се свиѓа:) (y)

Многу ми е криво што многу убави слики, со минимални корекции можи да бидат топ слики.
Пример, гласав за @Acohipmk и си зедов за слобода буквално 1 минута да ја чепнам во фотошоп. Одма друга слика излегува.Primer 2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom