- Член од
- 8 ноември 2016
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 1.040
Poslo sam ti na pp macove na stb radi provereno a za listu neznam , probaj je napraviti.pozdrav svima,ima li neko xt-bossna-caffe m3u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslo sam ti na pp macove na stb radi provereno a za listu neznam , probaj je napraviti.pozdrav svima,ima li neko xt-bossna-caffe m3u?
evo razmisljam dali da podijelimo listu javno da ljudi imaju sta gledati.Dok je ove corone.Sahbaz uskoro i na stb emu ... Vi ste mni nja bolji izvor ciste vodezivi i zdravi mi bili
[/QUOT
svi koji su iz ex yu mogu gledati svi ovi iz Eu,Amerika itd nebi se trebeali koristiti ove linije slobodno bilo bi sramota.
Uf,brate,al ga pretjerujes!!Na stotine boljih i kvalitetnijih panela a ti zapeo za taj i ne popustas.Cuj,"da ljudi imaju sta gledati".Evo,rasplaka me tvoja dobrota.evo razmisljam dali da podijelimo listu javno da ljudi imaju sta gledati.Dok je ove corone.Sahbaz uskoro i na stb emu ... Vi ste mni nja bolji izvor ciste vodezivi i zdravi mi bili
![]()
Stavi kablo od rutera(modema) direktno u TV jer se preko WI-FI moze izgubiti i 50% signalapozdrav swima imam smart tv i an smart sam instalirao ss iptv ali kanal koje sam stawio secka ju na tv a na laptop rade odlichno dali moze neka pomoc
Ja ti kukam i trazim listu??Znao sam da si kvaran ali nisam slutio da si toliki mucak!Ajde pokazi taj moj post i ja ti saljem 1000 Evra.Kako te nije sramota.Sad cu postaviti sve makove sa tvog portala ako se ne izvines.Molim Marka da ovo ozbiljno shvati!Lemi ti si naj gori places,kukas da ti dam listu i posto samo tebi nisma dao onda odjes i pises neke budalastine.Izvini se fino i dobices listu.
Pa zar nije bolje platis za godinu dana i uzivasAko je neko raspolozen da proda skener za mac placam putem peypel
hahahah ma ti da iams 100e ti bi sebi platijo list ko covjek da gledas a ne da prosijacis i da molisJa ti kukam i trazim listu??Znao sam da si kvaran ali nisam slutio da si toliki mucak!Ajde pokazi taj moj post i ja ti saljem 1000 Evra.Kako te nije sramota.Sad cu postaviti sve makove sa tvog portala ako se ne izvines.Molim Marka da ovo ozbiljno shvati!
Ja ti suplje,papak!Sto ne pokazes gdje ti ja trazim listu?! Ajde frajeru.A nisi daleko od mene.Oces da osjetis kako "dijete"lomi kicmu.Papcino!!!Pa zar nije bolje platis za godinu dana i uzivas
Автоматски споено мислење:
hahahah ma ti da iams 100e ti bi sebi platijo list ko covjek da gledas a ne da prosijacis i da molisSto se tice mac adresa sve objavi neka ljudi svaki 2 min skeniraju liste .Nego opametise plati Dijete drago i gledaj kako treba.
diskriminacija na geografskoj bazievo razmisljam dali da podijelimo listu javno da ljudi imaju sta gledati.Dok je ove corone.Sahbaz uskoro i na stb emu ... Vi ste mni nja bolji izvor ciste vodezivi i zdravi mi bili
Sta ti bi se i fizicki potrudijo da budes nasilan za sada si ovako samo preko foruma ti bi da se sanom i tuces... Haahahaha jao mojka Bolesnika bas bas takvi koa sto si ti nebogu ljudi koji nemaju mogucnosti da plate bas radi tkavi kao sto si ti, RamboJa ti suplje,papak!Sto ne pokazes gdje ti ja trazim listu?! Ajde frajeru.A nisi daleko od mene.Oces da osjetis kako "dijete"lomi kicmu.Papcino!!!
Vikas 100 evra,pa tie pari podobro da gi donira nego li tebe da ti placa.Ne pravi cirkus od sebe.Pa zar nije bolje platis za godinu dana i uzivas
hahahah ma ti da iams 100e ti bi sebi platijo list ko covjek da gledas a ne da prosijacis i da molisSto se tice mac adresa sve objavi neka ljudi svaki 2 min skeniraju liste .Nego opametise plati Dijete drago i gledaj kako treba.