- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.065
Уште на почеток ги укинаа бесплатните за ученици и пензионериЧекај утре кога ќе им биде бесплатно на пензионерите, па ќе одат од Ѓорче до Битпазар, пошо компирите се 3 денари поевтини.
Уште на почеток ги укинаа бесплатните за ученици и пензионериЧекај утре кога ќе им биде бесплатно на пензионерите, па ќе одат од Ѓорче до Битпазар, пошо компирите се 3 денари поевтини.
дај не се резили живти мајка
види ги светскиве првенства во програмирање и средношколските олимпијади по информатика и види кој доминира последни 20 години
https://en.wikipedia.org/wiki/International_Collegiate_Programming_Contest
да не набројувам фаци ко Ден Абрамов(Реакт), Дмитриј Стогов(php), Сергеј Сусоев(nginx) едни од најзвучните имиња во ит индустријата
Nie sto odime so avtobus na rabota, ne zaboravi izgleda, neli?
nezz dali boldot ti bese ozbilen ili na zaebancijaДечки читам,некој,ептен се исплашиле.
ОК е,олабавете се,и да се заразите нема да умрете.ОК,99.5% нема. Исто и вашите блиски.
Прифатете ја короната кајо да е нужно зло,кое треба да ви се случи.
Прогласуваат епидемии,и карантини не ради тоа што е ептен смртносна туку рафи тоа што е многу заразна и убер лесно пренослива.
Знаат дека при огромен наплив,ќе крахираат системи,влади.
Освен нели мега државите,ко Британија Шведска и Холандија кој се одлучија за колективен имунитет,затоа што се спремни.
Само лагано.Се ќе биде у ред
Ми осцилира расположението од овој крај ти што го спомнуваш, до друга крајност, да ги навредувам што се глупи и неодговорни. Не знам каков став да заземам. Замисли помор да настанеше во текот на кампањата - сите партиски пацови ќе се истребеа меѓусебно Ама ај си викам, барем се спасивме малку од слушање лажги и глупост некое време.Кога ќе размислиш подобро и така поинтелигентните сфатија дека се седи дома, другите нека го слушаат дебилон и нека си го подадат меѓу нив како топка на серва.
Секако ќе биде ко преживи причаче Што кога после месец, два падне бројот на заболени и се крене карантинот? Пак ќе расте бројката.nezz dali boldot ti bese ozbilen ili na zaebancija
https://thequarantimes.wordpress.com/2020/03/19/herd-immunity-is-epidemiological-neoliberalism/?fbclid=IwAR1XQhgzfh7XPyQ2sO1l4E5CLkPT-RPw5FA2xMR28ttrqpv44-qY_y2KtrQ
i jas bi sakal da se spremni, ama common sence nekako negira.
ova so go pravat ovie 3 ti e moderen ruski rulet, ko prezivi pricace
Dvete pratki so zaštitni maski što gi zaplenija vo Polska i Češka bile nameneti za Italija
Тоа никој не може сега да го каже, ама Кина прва помина сè па ќе имаме инфо од нивСекако ќе биде ко преживи причаче Што кога после месец, два падне бројот на заболени и се крене карантинот? Пак ќе расте бројката.
toa e jasno, ne negiram zavisnost na broj na zarazeni od merki so karantin.Секако ќе биде ко преживи причаче Што кога после месец, два падне бројот на заболени и се крене карантинот? Пак ќе расте бројката.
Tesko e da se napravi izolacija na Skopje, nevozmozno e.Нели викаа дека во план се да стават во карантини и други градови ако избие жариште, зошто Скопје не го изолираат ??
136 стигна бројката, ќути јас очекував денес да се дуплира бројката од синоќа, ама бројките секојдневно не мора ништо да значат, исто како во Италија, синоќа објавија помал број на заболени, шо не значи дека помалце се, помалку тестови помалку регистрирани случаи.
Не знам таму како е, ама следам доста Шпански новини, и од сите интервјуа и коментари а и имам пријатели во Мадрид сите викаат дека немаат тестови и се тестираат само оние со најтешки симптоми.
Тие каков стап ќе јадат не се свесни, мртва трка водат со Италија по број на заразени и жртви.