Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro jutro mili moji ...dragi moji

Internet jako spor jutros bar kod mene. kakvo je stanje kod Vas?
Novi radni dan na pomolu :)

svi daju i pomazu ako je tako imali tko da pomogne da napravim config za ob il da posalje vec napravljen za bilo koji server da mogu potvrditi da ima i onih koji hoce pomoci nek se ne nadju uvredjeni sto su mi slali macove hvala im

Opustite se momci jebem ga, nije dosta ovog sranja sa virusom, zemljotresom pa se pickaramo i mi na forumu.

825c8ef0b8b39004dfe19913fa6299ae.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Tako je @Gargamel83 , hvala svima koji su se tijekom jucerasnjeg dana i noci sjetili tamo nekih u tamo nekom Zagrebu i svojim pljeskom, pjevanjem i na druge nacine pruzili podrsku tim ljudima unatoc svojim problemima. Hvala svima od srca!

vucko zagi.png

Sorry za bilboard kako kazete, ako smeta izbrisite.

Navik'o sam pjevat sam
Više društvo ne trebam.
Tuga što u meni zri
Mirisni su cvjetovi.

Navik'o sam piti sam,
U sobu se zatvaram,
Neću disat, neću zrak
Neću svjetlo, samo mrak.

Rekli smo, do vječnosti
Al' nije bilo hrabrosti,
Kad za ljubav više nemaš dokaza
Osveta je druga strana poraza...

Dobro vam jutro dobri ljudi.
46025514_1983450335071803_2068790462633738240_n.jpg

Prosleđujem dalje.

[20. 03. 19:55] Ivan: Dragi svi,
obavijest jednog milanskog liječnika:
Nosite isključivo jedan par cipela kada izlaziti, i po povratku ih NE unosite u kuću. Čini se da virus preživljava 9 dana na asfaltu, zato su bila sva ona dezinficiranja koja su provodili kinezi, a sada ih počinju primjenjivati na ulicama Milana. To ne objavljuju javno kako ne bi širili paniku, već ovim putem. Molim vas uzmite u obzir preporuku.
[20. 03. 19:55] Ivan: Prijateljica mi je proslijedila poruku pulmologinje s KBC-a s više informacija o virusu pa prosljeđujem na znanje:
Virus je fizicki velik, tezak i zato ne lebdi nego pada, na rukama se zadrzava 5-10 min, na odjeci i tkaninama par sati, na metalu (brave i sl.) i do 12 sati.
Neotporan je na temperaturu >23C. Zato treba prati ruke toplom vodom, izlagati se suncu, prati garderobu i boraviti na suncu. Zato sto je velik, ne prolazi lako kroz zastitne maske. 5-10 min, koliko se virus zadrzava na rukama, dug je period, za to vrijeme se moze jesti, dirati nos, oci, usta... Zato je vazno cesto prati ruke toplom vodom. Naravno, izbjegavati guzve i boravak u malim prostorijama..
Prvo se naseljava u nosu i grlu, grebucka, drazi. Ne izaziva sekreciju iz nosa (vazno za diferenciranje u odnosu na druge virusne infekcije!) Dok je tu, piti tople napitke, toplu vodu, ne koristiti hladno i led. Ispirati grlo (prijedlog Betadine za grlo), da se ne spusti dolje. Pritom se kaslje, suho, nadrazajno, bez sekreta. Ovo traje 2-4 dana. Dakle, najvaznije NEMA SEKRETA IZ NOSA.
Nakon toga, poslije 5-6 dana, virus moze sići u pluca i tada se javlja povisena temp., Suh kasalj i plitak dah (tesko disanje) su znak da je virus u plucima.
Znaci, pokusati da virus ne ode u pluca.
Najsigurnija razdaljina od zarazenog je >3m. Proslijedi dalje...
[20. 03. 19:55] Ivan: Kineski liječnici koji su jučer stigli u Italiju kako bi surađivali s našim specijaliziranim timovima šire ovu poruku. Pažljivo je pročitajte i pokrenite sa svojim kontaktima. Hvala vam -----------
Novi koronavirus NCP * možda neće pokazati znakove infekcije već nekoliko dana, * prije čega nije moguće znati je li osoba zaražena. Ali do trenutka kada imate temperaturu i / ili kašalj i odete u bolnicu, pluća su vam već oboljela od 50% fibroze i prekasno je!
Tajvanski stručnjaci predlažu da napravite jednostavnu provjeru koju možemo sami napraviti svako jutro:
Duboko udahnite i zadržite dah više od 10 sekundi. Ako ga uspješno dovršite bez kašlja, bez nelagode, osjećaja ugnjetavanja itd., To pokazuje da u plućima nema fibroze, što u biti znači da nema infekcije.

U takvim kritičnim vremenima to provjerite svako jutro u okruženju s čistim zrakom!
Ovo su ozbiljni i izvrsni savjeti kineskih liječnika koji su liječili slučajeve COVID-19. Svi bi trebali biti sigurni da su im usta i grlo vlažni, nikako da se SUŠE. Pijte nekoliko gutljaja vode barem svakih 15 minuta. ZAŠTO? Čak i ako vam virus dospije u usta ... voda ili druga tekućina izbaciće ga kroz jednjak i u želudac. Jednom u trbuh ... Želučana kiselina želuca ubit će sav virus. Ako redovito ne pijete dovoljno vode ... virus može ući u vaše dišne putove i pluća. Vrlo je opasno.

Podijelite ove informacije sa svojom obitelji, prijateljima i poznanicima, za * solidarnost i građanski smisao * !!!!

Dobro jutro.
Pozdrav svima.
Čuvajte se, izguraćemo i ovo :):)

Prosleđujem dalje.

[20. 03. 19:55] Ivan: Dragi svi,
obavijest jednog milanskog liječnika:
Nosite isključivo jedan par cipela kada izlaziti, i po povratku ih NE unosite u kuću. Čini se da virus preživljava 9 dana na asfaltu, zato su bila sva ona dezinficiranja koja su provodili kinezi, a sada ih počinju primjenjivati na ulicama Milana. To ne objavljuju javno kako ne bi širili paniku, već ovim putem. Molim vas uzmite u obzir preporuku.
[20. 03. 19:55] Ivan: Prijateljica mi je proslijedila poruku pulmologinje s KBC-a s više informacija o virusu pa prosljeđujem na znanje:
Virus je fizicki velik, tezak i zato ne lebdi nego pada, na rukama se zadrzava 5-10 min, na odjeci i tkaninama par sati, na metalu (brave i sl.) i do 12 sati.
Neotporan je na temperaturu >23C. Zato treba prati ruke toplom vodom, izlagati se suncu, prati garderobu i boraviti na suncu. Zato sto je velik, ne prolazi lako kroz zastitne maske. 5-10 min, koliko se virus zadrzava na rukama, dug je period, za to vrijeme se moze jesti, dirati nos, oci, usta... Zato je vazno cesto prati ruke toplom vodom. Naravno, izbjegavati guzve i boravak u malim prostorijama..
Prvo se naseljava u nosu i grlu, grebucka, drazi. Ne izaziva sekreciju iz nosa (vazno za diferenciranje u odnosu na druge virusne infekcije!) Dok je tu, piti tople napitke, toplu vodu, ne koristiti hladno i led. Ispirati grlo (prijedlog Betadine za grlo), da se ne spusti dolje. Pritom se kaslje, suho, nadrazajno, bez sekreta. Ovo traje 2-4 dana. Dakle, najvaznije NEMA SEKRETA IZ NOSA.
Nakon toga, poslije 5-6 dana, virus moze sići u pluca i tada se javlja povisena temp., Suh kasalj i plitak dah (tesko disanje) su znak da je virus u plucima.
Znaci, pokusati da virus ne ode u pluca.
Najsigurnija razdaljina od zarazenog je >3m. Proslijedi dalje...
[20. 03. 19:55] Ivan: Kineski liječnici koji su jučer stigli u Italiju kako bi surađivali s našim specijaliziranim timovima šire ovu poruku. Pažljivo je pročitajte i pokrenite sa svojim kontaktima. Hvala vam -----------
Novi koronavirus NCP * možda neće pokazati znakove infekcije već nekoliko dana, * prije čega nije moguće znati je li osoba zaražena. Ali do trenutka kada imate temperaturu i / ili kašalj i odete u bolnicu, pluća su vam već oboljela od 50% fibroze i prekasno je!
Tajvanski stručnjaci predlažu da napravite jednostavnu provjeru koju možemo sami napraviti svako jutro:
Duboko udahnite i zadržite dah više od 10 sekundi. Ako ga uspješno dovršite bez kašlja, bez nelagode, osjećaja ugnjetavanja itd., To pokazuje da u plućima nema fibroze, što u biti znači da nema infekcije.

U takvim kritičnim vremenima to provjerite svako jutro u okruženju s čistim zrakom!
Ovo su ozbiljni i izvrsni savjeti kineskih liječnika koji su liječili slučajeve COVID-19. Svi bi trebali biti sigurni da su im usta i grlo vlažni, nikako da se SUŠE. Pijte nekoliko gutljaja vode barem svakih 15 minuta. ZAŠTO? Čak i ako vam virus dospije u usta ... voda ili druga tekućina izbaciće ga kroz jednjak i u želudac. Jednom u trbuh ... Želučana kiselina želuca ubit će sav virus. Ako redovito ne pijete dovoljno vode ... virus može ući u vaše dišne putove i pluća. Vrlo je opasno.

Podijelite ove informacije sa svojom obitelji, prijateljima i poznanicima, za * solidarnost i građanski smisao * !!!!
Ja nemam obicaj napadati ikoga ali brate mili dodjoh na forum da se opustim i onda tolikim spam postom me iznerviras ajd da je neka osobna poruka i to, ali zaista savjet facebook traceraja tipa "JEDAN doktor iz Milana" pa onda" NEKI KINESKI doktor ". Slusamo danima da netreba siriti paniku ne nasjedati ovakvim spamm salji dalje porukama i slusati samo sluzbeni stav kriznih centara. Za ovakve stvari sirenja se moze opasno najebat. Nemoj neko za zlo da mi uzme ovo ali brate napeti smo svi. Samo pokusavam realno sagledat stvari.

#EXTM3U
#EXTINF:-1,Smile
#EXTINF:-1,3 Plus
#EXTINF:-1,Tring Tring
#EXTINF:-1,TIP TV
#EXTINF:-1,Tring Comedy
#EXTINF:-1,Tring Sport News
#EXTINF:-1,Tring Fantasy
#EXTINF:-1,Vizion Plus HD
#EXTINF:-1,RTV 21
#EXTINF:-1,Tring Planet
#EXTINF:-1,FAX NEWS
#EXTINF:-1,Kanali 7
#EXTINF:-1,Klan HD
#EXTINF:-1,Klan Plus
#EXTINF:-1,KLAN KOSOVA
#EXTINF:-1,KIDS
#EXTINF:-1,RTK-1
#EXTINF:-1,Tring History
#EXTINF:-1,Living HD
#EXTINF:-1,Tring Shqip
#EXTINF:-1,Tring World
#EXTINF:-1,Folk Plus
#EXTINF:-1,BBF
#EXTINF:-1,Jolly HD
#EXTINF:-1,Tring Super HD
#EXTINF:-1,Bang Bang
#EXTINF:-1,EXP shkence
#EXTINF:-1,Film Aksion HD
#EXTINF:-1,Film Komedi
#EXTINF:-1,Stinet
#EXTINF:-1,News 24
#EXTINF:-1,RTV Ora HD
#EXTINF:-1,Ora News
#EXTINF:-1,Top News
#EXTINF:-1,Top Channel HD
#EXTINF:-1,T HD
#EXTINF:-1,Junior TV
#EXTINF:-1,Film Hits HD
#EXTINF:-1,Cufo TV
#EXTINF:-1,My Music
#EXTINF:-1,EXP natyra
#EXTINF:-1,EXP histori
#EXTINF:-1,Film Autor
#EXTINF:-1,Film Thriller
#EXTINF:-1,Film Drame
#EXTINF:-1,EuroFilm
#EXTINF:-1,ABC News
#EXTINF:-1,Melody.TV
#EXTINF:-1,A2 CNN HD
#EXTINF:-1,Film Nje HD
#EXTINF:-1,Family HD
#EXTINF:-1,Film Dy HD
#EXTINF:-1,SS-1 HD
#EXTINF:-1,Scan TV
#EXTINF:-1,IN tv
#EXTINF:-1,KTV
#EXTINF:-1,UTV News
#EXTINF:-1,First Channel
#EXTINF:-1,Dukagjini HD
#EXTINF:-1,Zico TV
#EXTINF:-1,T7 HD
#EXTINF:-1,Grand2-MPEG2
#EXTINF:-1,RTV21M
#EXTINF:-1,Televizija 24
#EXTINF:-1,TV FESTA
#EXTINF:-1,ESP Serbia
#EXTINF:-1,ESP2 NE Serbian
#EXTINF:-1,Discovery Channel
#EXTINF:-1,Al Jazeera Balkans HD
#EXTINF:-1,TRT TURK
#EXTINF:-1,Fashion TV HD
#EXTINF:-1,HRT-TV1 HD
#EXTINF:-1,HRT-TV3 HD
#EXTINF:-1,HRT-TV4 HD
#EXTINF:-1,RTL Television
#EXTINF:-1,Cinemania HD
#EXTINF:-1,Fight Channel
#EXTINF:-1,Lov i Ribolov
#EXTINF:-1,N1 Srb HD
#EXTINF:-1,RTV21 Plus HD
#EXTINF:-1,RTV21 Mix HD
#EXTINF:-1,RTV21 Popullore SD
#EXTINF:-1,RTSH SAT HD
#EXTINF:-1,RTSH 3
#EXTINF:-1,SK 4
#EXTINF:-1,SK 5
#EXTINF:-1,SK 6
#EXTINF:-1,STAR TV
#EXTINF:-1,STAR TV
#EXTINF:-1,SK 1 HR
#EXTINF:-1,Sport Klub 2 HD
#EXTINF:-1,Sport Klub 3 HD
#EXTINF:-1,SK Golf
#EXTINF:-1,Sitel
#EXTINF:-1,Telma
#EXTINF:-1,Kanal 5
#EXTINF:-1,Alfa
#EXTINF:-1,Alsat M
#EXTINF:-1,MRT2HD
#EXTINF:-1,MRT1HD
#EXTINF:-1,Sobraniski Kanal
#EXTINF:-1,Tring Life
#EXTINF:-1,Tring Action HD
#EXTINF:-1,SuperSonic TV
#EXTINF:-1,Report TV
#EXTINF:-1,SUPER RTL
#EXTINF:-1,RTL2
#EXTINF:-1,VOX
#EXTINF:-1,PeaceTV
#EXTINF:-1,SPORT 1 HD
#EXTINF:-1,SPORT 2 HD
#EXTINF:-1,SPORT 3 HD

Ako gledate TV i pratite vesti na internetu(strane i domaće),sve ovo je već rečeno od strane tih istih relevantnih stručnjaka.Ovo je samo sažeto u jednu poruku koju sam i sam dobio.Ne znam šta tu piše zbog ovakve reakcije.
Neka moderator obriše ako misli da treba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom