Rigil
Tu te reconnaîtras
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 6.642
- Поени од реакции
- 7.776
Швајцарија и Белгија имаат прилично многу смртни случаи со оглед на вкупниот број на заболени споредено со Германија која има многу повеќе заболени. Да не збориме за Франција која има многу жртви. Само ме чуди за Швајцарија, знам дека е баш меѓу Италија и Франција, ама мислев поспремни ќе бидат.
Другар баш затоа Реве ми е до гз не купував никоаш повеќе од тоа шо ми треба. У вторникот уште у 6 и 10 бев кај нив и шипак.Другар иди си у реве , нема што нема , вчера макарони купив у 9 вечерта
Нето е празно
Лидл исто константно се пуни.
За зејтин ке си станеш порано и ке си идеш рано кога отвараат маркетите и ке си купиш
Па шо те чуди,помалце тестираат изгледа во тие земји,кажа членот за Германија дека се прават многу тестови, затоа бројката на заразени им е многу голема а бројката на смртност многу мала.Швајцарија и Белгија имаат прилично многу смртни случаи со оглед на вкупниот број на заболени споредено со Германија која има многу повеќе заболени. Да не збориме за Франција која има многу жртви. Само ме чуди за Швајцарија, знам дека е баш меѓу Италија и Франција, ама мислев поспремни ќе бидат.
David Icke knows his stuff!https://youtu.be/gMTZu6_TjU8
Мислам дека треба да гледаме работите од повеќе перспективи. Тој шо ќе ми скокни одма со навреди од типот "conspiracy nut" ќе добие гратис тоалетна ролна по глава. Патем се надевам нема да јадам опомена и за ова зошто иако се зборува и за економијата сепак темата на разговор е за Covid-19 и е во склад со темата, сметам дека има уште слобода на говор и почитување на различни гледишта. Поздрав
Затоа за буржоазијата ќе има.Јас кажав еднаш, ние плаќачите на сите даноци и здравствено ќе го јадеме. Недај боже да ни треба ама ако ни треба нема за нас место да има.
Премалце тестови имаме а короната е како секоја друга болест - ако ја фатиш во рана фаза можеш полесно да поминеш - Германски принцип.
Јас па имам впечаток дека овие се сите од Банско и вработени на тие маж и жена кои се имаа тестирано во Филип Втори. Да имаше некој заразен од Цаца ќе се огласеа досега.Сигурен сум оти најмалку 10 се заразени од Цаца, па затоа нема да објавуваат веќе кој како бил заразен. Единствено останува граѓанската свест за самите да се објават дека се позитивни на вирусот со цел да знаеме дали сме биле во контакт со нив. Но такво нешто од македончето ретко се очекува.
Прегледај го приврзокот 239607
2 саати како немало порачка на дрјав, мислам дека ова нема да се повтори и војна да почне.Работите полека се менуваат овде во Германија, по безбројните апели да се почитуваат мерките. Денес градов 99% попразен од вообичаено, не видов ниту една група со повеќе од 2-3 личности. Доколку продолжи вака ќе покаже резултати ова за 2-3 недели, а до тогаш верувам дека здравството има капацитети да се справи со ситуацијата иако моментално бројката на заразени секој ден е страшна. Прегледај го приврзокот 239599
Прегледај го приврзокот 239597
Пробај у други маркети незнам шо да ти кажамДругар баш затоа Реве ми е до гз не купував никоаш повеќе од тоа шо ми треба. У вторникот уште у 6 и 10 бев кај нив и шипак.
Е затоа сеа неам јајца со шо да испржам.
Имаш ли Реал у близина?Другар баш затоа Реве ми е до гз не купував никоаш повеќе од тоа шо ми треба. У вторникот уште у 6 и 10 бев кај нив и шипак.
Е затоа сеа неам јајца со шо да испржам.