Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Off topic, ama raka na srce iznenaden sum od toa kolku seriozno pristapivme Ohrigjani kon problemov. Od prviot den ko se dade "raspustot" nikoj nemashe po kafichiv, po ulicive i slichno vo denska shema. Za navecher ne e ni problem poshto i taka Ohrid na zima e prazen vo vecherite.
I taka TATA go kupi Ferrari.Ферари е пониско од ТАТА.
Ke ima li novi modeli na klimi Gree 2020 dali e izlezen katalogot so klimi Gree za 2020 ?I taka TATA go kupi Ferrari.
Ferrari naskoro na promo Cena 11'990 Eur, boja po zelba na kupuvac.
Ke ima nekolku modela, Soyal, Fresh Air, Pular...... od Maj ke bidat prezentirani eden po edenKe ima li novi modeli na klimi Gree 2020 dali e izlezen katalogot so klimi Gree za 2020 ?
Ako ne koga ke izleze katalogot ?
Da se nadevame deka od tie novi modeli barem eden da bide bez greaci na kompresor i kondez.Ke ima nekolku modela, Soyal, Fresh Air, Pular...... od Maj ke bidat prezentirani eden po eden
mene ovaa Soyal na prv pogled me bendisuva neobicna e ....Ke ima nekolku modela, Soyal, Fresh Air, Pular...... od Maj ke bidat prezentirani eden po eden
Cestito dolgo i ekonomicno da te sluzi.Здраво на сите.
Да Ви се пофалам дека изборот барем за долниот спрат го направив и сум презадоволен.
Еве го мојот избор:
TOSHIBA SEIYA RAS-B16J2KVG-E
Иако ме убедуваа за поскапиот модел на SUZUMI што верувам сигурно би било уште подобар избор јас се решив да го земам поефтиниот модел зошто во план ми е уште еден инвертер да купам за горниот спрат, па да не останам без пари после инвестицијата. Воедно и ќе причекам да помине општава ситуација што е со Коронава да се смири се што побргу па нели може за другиот инвертер и ќе фатам од тие ваучерите што ги најавуваа одамнаплус веќе ќе имам поголемо искуство за наредната
Инаку импресиите се следниве :
-Не се слуша дека работи а бројчаникот на струјата како да е замрзнат на мое задоволство. Експериментирав да видам со максимум сила максимум степени да си биде константо пуштено, но перформансите се одлични.
-Тошибата си работи а не се слуша на мое задоволство зошто ако имало нешто што ме иритирало кај инертер греењето е бучноста, но еве и тука веќе го сменив мислењето.
-Значително внатрешната единица беше помала и покомпактна од останатите што ги гледав коа бирав.
-Нема непотребни ледови и лајсни чуда кои секогаш ме иритирале и ме потсеќале на ефтина кинеска роба.
-И иако немав потреба ради временските прилики и топлото време, многу ме бендиса опцијата ON demand Defrost која што ми ја објаснија во Компанијата каде што ја купив, а и нивните сервисери кога ми ја инсталираа многу љубезно ми објасија попрактично.
Толку од мене да не мислите правам реклама
Во иднина ќе доловам и како работи и во други услови и со сметкатка како е месечната потрошувачка, но сега за сега толку.
Убав ден и сите да си бидете среќни, загреани и заштедени![]()
Bravo, so zdravje da si ja koristish.
Nekoi modeli imaat plazma filter koj ubiva bakteriji i virusi. Neka ja vklucat site, koi ja imaat taa funkcija.Mozda malce off topik ali shto mislite za shirenjeto na zarazata so klima?
On off na greenje 90 posto ubiva bakterii poshto sakjeto e dosta zesko dok duva?
Inverter malo morgen?
Na ladenje site moze samo da ja rasprskuvaat zarazata?
Ova se samo moi pretpostavki.
Ili na ladenje site ke gi pribiraat site virusi?