- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.776
- Поени од реакции
- 2.754
Пред 15 мин помина попот. Циркус пм. Колку души ќе го бацат тој крстот денес .....
Ок,не знаев дека овие самоиницијативно се тестирале.Недела дена дискутираме, затоа што приватно можеш да си отидеш и да се тестираш кај Жан Митрев, ако си позитивен по службена должност се јавуваат во ИЈЗ. Не знам дали има Систина реагенси.
Тоа е медикамент за подигнуване на имуниот систем. Преди време ми беше потребно да ги користам. Мора да се примат долго време за да се натрупа во организма. Немат ефект веднага.Мало инфо што ми го даде мајками, компетентните медицинари тука нека дадат повеќе информации (дали е легит ова, или бладање ).
Моментално, докторите кои биле во близок контакт или пак се на работа во тие места каде може да се заболат, се на „терапија“ со следниве капсули/апчиња:
Прегледај го приврзокот 239337
Ова и е дадено од доктор да види како се викаат.
Чим се тестирале у Жан Митрев големи се шансите најголем дел од нив да се од Скопје. Иначе за предходните двајца кажаа дека биле у Бугарија. Банско, колку што ме држи памтење.Aj da videme ovie od zan mitrev dali kengi kazat od kaj se i kaj bile
zs od nekna 2cata gi kazaa deka se pozitivni na korona testirani vo zan mitrev i tolku..
Не заборавај на самата карактеристика на заразност на вирусот. Не секој контакт со него значи аутоматска зараза. Ги имаше табелите понапред.I onoj busava azbuka so imase status deka ima korona, ali direktiva teral kola, doma, izolacija, kako daval pari na patarini ? Kako daval pasos ...
Dzabe i samoizolacija i sve, tolku treba, da dopres aparat za pari, kafemat, pasos, pari za patarina. Nema sansa na ova da vnimaval i on i site ostali, toa se raboti sto mahinalno se pravat i se dovolni za da se prenese virusot na drugi.
Seriozen sum, i ovie po patarinive treba da se proverat a od kade pominuvale zarazenive od bansko, zasto spored toa sto mi e kazano poveke se, 3ca sami na fejsbuk imaat potvrdeno, kako i tie na pasoskite kontroli.
67 се вкупно со тие од ЖМ што треба да ги потврдат.Како рипаат бројкиве кај нас.. 67 плус 17 од Жан Митрев кои треба да бидат потврдени...
Статистички преку 16 пати во рок од саат време еден човек се допира по лице, така да некој ако се враќал од банско треба да се надеваш дека не кивнал у рака, дека не си избришал нос дур возел со рака, или да се допрел по нос, уста и слично а притоа со истата рака да не фаќал картичка, пари, апарат. У contagion филмон имаше статистика дека просечно 2 до 3000 пати човек си го допира лицето во рок од 24 саати.Не заборавај на самата карактеристика на заразност на вирусот. Не секој контакт со него значи аутоматска зараза. Ги имаше табелите понапред.
Ако полицаецот не си го чешал носот или не се фаќал за уста и измил раце, џабе што допирал пасош. Контакт со заразен, не значи аутоматска зараза.
67 се вкупно со тие од ЖМ што треба да ги потврдат.
Мислам дека 67 без тестираните од Жан Митрев, пошто тие не се потврдени ради тоа што мора унифициран тест да им се направи.67 се вкупно со тие од ЖМ што треба да ги потврдат.