Коронавирус (COVID-19)

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Па оваа не е Америка бре човеку по цел свет робови и пљачки што држеле.Додека таму пра пра дедовците нивни бродови злато истоварале овде пра бабите Турци ни ги ебеле.Свесен ли си за твојава споредба?
Автоматски споено мислење:

Од каде пари да ти најдат кога цел век уназад,уште од време на Југославија се живеело ден за ден?
Епа зошто ми е држава тогаш? 20 год плаќај даноци за после кој те ебе. Нека укинат - репрезентации, непотребни расходи има од кај да најдат.

D

Deleted member 53418

Гостин

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Видете бре во какво општество живееме. Дошле на 14 март од Италија сите 5 души и си шеткаат по градот, а патем и се тепаат со соседите.
Стварно не можам да го разберам мајндсетот на овој народ, грам солидарност и трошка памет да се немало.
Брат што да разбереш сељачана сигурно овие у Италија веат наши знамиња по дома и се маваат у груда дека се борци за независна мак, и што очекуваш од таков човек, само затвор малце у шутка да види како е или у идризово.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Епа зошто ми е држава тогаш? 20 год плаќај даноци за после кој те ебе. Нека укинат - репрезентации, непотребни расходи има од кај да најдат.
Парите од даноците ти се за пензија на стари години ако доживееме :D

Со други зборови им ги лечиме 10те деца на Мујо и Идриз

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Парите од даноците ти се за пензија на стари години ако доживееме :D

Со други зборови им ги лечиме 10те деца на Мујо и Идриз
И за бифтеци секој директор по претпријатијава да крка.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Сител и се е можно, вкупно 46 отвараш линк нема нови освен тие 42ца...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Мора да кажам дека ми импонира ваков гамад шо се потегнал да си оди од овде.
Е сега уште да ги натераме ич да не се враќаат.
Скотови бе.
У мртва трка се бисериве на коронава....дали оние од Сингелич, или глупердине шо пишуваа "уништи"....или верницине...ако добро размисли чоек, може боље да не спржи малку....

Член од
10 март 2020
Мислења
127
Поени од реакции
188
Треба малку да заигра пендрек. Кога некој ке направи нешто такво треба веднаш, дали во чаршија или од дома, влечење за ушите и на клоци и пендреци внесување во марица и правец криволак- карантин 30 дена....
Брат што да разбереш сељачана сигурно овие у Италија веат наши знамиња по дома и се маваат у груда дека се борци за независна мак, и што очекуваш од таков човек, само затвор малце у шутка да види како е или у идризово.
Da direktno da se nosat vo zatvor.Samo me interesira kako odi postapkata za ovie sto treba da se vo samozolacija,dali gi nosat do doma so pratnja ili samo im preporacuvaat da se samoizoliraat.Bidejki ako e samo so preporaka konkretno za ovie ako sega cela familija se vratile sigurno pravele i soping po prodavnici bidejki i doma nemale ni hrana ni nisto,taka da cela Bitola ja imaat izrovareno

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Преди 15 мин. Бугариja забранува влез на државjaни на трети страни. Бугарските грагани слободно можат да влегуват, но ке бидат ставени во карантин.

Член од
10 март 2020
Мислења
127
Поени од реакции
188

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.422
Поени од реакции
9.064
Spored moj izvori ovie bile borci za severxistan, ne plukaj na pogresna vrata, iscisti si go gubreto doma prvo, posle gledaj kaj komsijata.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Дали го слушавте добитникот на мој-ддв на 3милиони ден.? Типот во живо на канал 5 ладно вика ама ја у Бугарија сум, Маријана му вика ама господине треба да ги почитувате мерките на влада и бај д веј доботник сте.. Типот - ме зафркавате. Се тоа во живо на Канал 5

Kajgana Shop

На врв Bottom