Да не кажам зошто и јас, Пуно ќе долета одма ко падобран.Чеј, ако стварно биле 200+ луѓе на граница, зошто само нив 9 души ги имаат донесено во полураспаднативе бараки?
Да не јадам гомна ама ко на расизам ми делува ситуацијава малку
Да не кажам зошто и јас, Пуно ќе долета одма ко падобран.Чеј, ако стварно биле 200+ луѓе на граница, зошто само нив 9 души ги имаат донесено во полураспаднативе бараки?
Да не јадам гомна ама ко на расизам ми делува ситуацијава малку
И мене ми е интересен овој податок.Од друга страна па Германија ќе стигне до 10 000 заразени и само 24 починати. Што прават па овие? До толку ли се понапредни од другиве или лажираат на велико?
Што беше толку смешно на видеото, не знам. Не значи дека ако се роми, се помалку луѓе од другите и треба да ги третираат како кучиња.Таман ни даде доза на смиреност Филипче со изјавата дека ќе ги носат сите во групен карантин,се уклучија батките во живо од местото на злосторот и кажаа дека само тие се таму.
Ај барем се насмејвме со видеото
Најмногу кревети за интензивна нега по жител во Европа (веројатно и свет, САД имаат друга методологија), околу 28.000. Спремно здравство. За кратко време ќе набават дополнителни 15.000 машини за вештачко дишење. Далеку се од исполнети капацитети, така да сега за сега сите ја добиваат потребната нега. Затоа и можат да си дозволат постепено да воведуваат мерки.И мене ми е интересен овој податок.
Нека напише некој ако знае на што се должи ова.
Izgleda ti si potomok na Baba Vangja. Ma ne "najverojatno" tuku 100 % bile pozitivni. Izgleda mu svetese na novinarot i licno go testirase.Некој праша за смртноста во Италија, епа вака,ете во Шпанија повеќе не се тестирале оние кои имале лесни симптоми, и најверојатно биле позитивни.
Е сега прашањето на овој новинар е зошто тогаш ако не се тестираат сите, владата секој ден излегува со официјални бројки за заразени, значи дека бројките не се точни, дека има повеќе инфектирани а со тоа стапката на смртни случаи изгледа дека е многу голема.
Инаку овај е тој новинарот од Валенсија кој се зарази на натпреварот со Аталанта и еве веќе трета недела е сеуште позитивен.
На овој да ти е мерак да се вратиш од Италија и да му се искашлаш во фаца.Нека си седат таму, нема да ги остават да умрат за јадење ако наебеме ќе наебеме од нив. осигурани се таму? Плаќале давачки и даноци таму ?
Македонија како држава нема капацитет да се справи ни со овие тука што се камоли да почнете да се враќате коронисирани од по белиов свет и да ни ебете матер тука прво ќе го убиете здравството кое и онака е убиено иќе ги преплавите болниците тука, седете таму не идете наваму боље за нас за вас кој ве е..
Ти читаш јас шо пишам или ?Izgleda ti si potomok na Baba Vangja. Ma ne "najverojatno" tuku 100 % bile pozitivni. Izgleda mu svetese na novinarot i licno go testirase.
Primimame miljion informcii od sekade i site tie se apsolutno tocni 100 % verificirani dokazi. Taka e. Nema mesto za panika.
Оти трескаа зелени,инаку не е фер и не го оправдувам тоа за некој да важи еден закон а за другите другШто беше толку смешно на видеото, не знам. Не значи дека ако се роми, се помалку луѓе од другите и треба да ги третираат како кучиња.
Ако ништо друго, со видеото барем докажаа дека државава си игра курот и ја замајува јавноста.