Коронавирус (COVID-19)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали и каде може да се види кои се лицата (со име и презиме) што се заразени?

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.691
А што ако излегуваат сите? За некоја недела цела МК ќе се зарази. И што после? Ќе бараме пријатели, или контакт во партија за ебан респиратор? И прекинете веќе со идиотски размислувања, 100 пати е пишано зошто се тргна на овај пат.
Зошто идиотски човекот е во право.Дали знаеш дека илјадници вработени се во голем ризик.Ево прашање е на време кога во фирма со 700-800 вработрни ќе се појават инфицирани со ковид и шо после?Ќе продолжи со работа фирмата или?Зарем тие вработени немаат дома деца и родители во поодминати години или нивните фамилии не се толкав приоритет?И знаеш шо е најтрагично,бремените жени кои мораат да одат на работа,пошто на газдите не им е гајле за апели.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.438
Поени од реакции
24.632
Можно е Индија да има толку малце сличаи - 142, знаејќи дека се слаби на хигиена, прегусто населени и дисциплината не им е некоја јака страна?
pa ne si cul? tie odamna go najdoa lekot pijat mocka i krv od krava baska imaat vracovi sto so molitva ja brkaat koronata

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Nie go imame Ivan Iscelitel... toj kaj i da e ke proglasi i pobeda protiv virusot, ceka samo da vidi do kaj se so zarazenite od cacka
Иван неможе сам да постигне, ни требаат уште 50 тина врачови.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.755
Докториве полека се викаат на дополнителни обуки за хитни ситуации поврзани со симптомите на вирусот. Мислам дека полека сите клиники на Водњанска ќе станат Инфективна. Од една страна добро е што некој КОНЕЧНО нешто управува проактивно (уште пред да се случи), од друга страна со овој степен на alertness уште не ми е верно дека од Цаца има 0 заразени...
Јас сум против да се шират дезинформации ама кажав и вчера дека за брзо и Скопје ќе го стават во карантин поради докторката, и тоа инфото не ми е од некој шарлатан, е сега Дај Боже да нема ништо ама листо сумљам.
Мене ме плаши да не сакаат да прикријат нешто, затоа што нели станува збор за директорица, ми се вртат во глава бомбите на Заев кога се прикриваа убиства и разни рекети дека и овој случај ќе го заташкаат.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.300
Поени од реакции
21.410
Сака да види колку се муслимани.
Пуно, ти како деклариран атеист и слободоумен граџанин, многу некако загрижен за муслиманите. А некој спомне дека муслимани се однесувале неодговорно со вирусов, одма се надрвуваш како мало куре да ги браниш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Нека им е со лесно на тие 250 души што треба да се сместат во бунгалови у Криволак(Пепелиште) 14 дена...Кој бил,знае
Не им е лесно и го избираат потешкото и никој со сила не ги тера да се враќаат, кога знаат дека ги чека 14 дена самоизолација, а не шетање по гости.
Секој има право да се врати и да биде примен, ама стварно не ја сфаќам потребата во ниедно време да напушташ држава, да лажеш од каде доаѓаш, да лажеш дека немаш температура, а со сигурност ќе ти измерат на аеродром или пак да одиш на екскурзија или на скијање еве случај последно во Банско.
Уште на почеток требаше сите правец во Криволак.

Една во авион лажела дека нема температура, а после и измериле над 38, пиша една патничка која била со неа заедно во авион.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Пуно, ти како деклариран атеист и слободоумен граџанин, многу некако загрижен за муслиманите. А некој спомне дека муслимани се однесувале неодговорно со вирусов, одма се надрвуваш како мало куре да ги браниш.
Пуно е космополит, се грижи за сите религии од репресори.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.210
Што се случи со летот од Брисел, се знае број на патници, каде, како, колку ? Некако го најавија бомбастично, полн авион лица со корона ...

Kajgana Shop

На врв Bottom