Коронавирус (COVID-19)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.511
Поени од реакции
18.776
Кретениве стварно масовно веруваат дека во џамија вирусот не фаќал.
:pos:
Па истото е и кај нас де со црквите, излегуваат на секое дека Бог ги чува и како сме смееле да веруваме дека од светата причесна ќе се заразиме, сатани сме биле, ко небаре короната ќе дојди пред црква и ќе речи не бе не влегвам тука верници се овие

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Барем реагираат службиве ако пријавам? Затоа што зборував пред некој ден со другар епидемиолог ми кажа дека не реагирале на такви пријави немале што да направат.
Реагираат, што мислиш од кај им текна во струшкине села да игра клучот? :)
Автоматски споено мислење:

Еве јас пред пола саат видов една комшифка како си ја гали црната мачка држејки ја фскут.
Ааа устфари ПП требаше да ти пишам. Моменат!
:facepalm:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Јас сум пријатно изненадена како функционираат службите за кои мислев дека ќе затворат од превентивни причини...Бев во Основен суд, на секој влез и на секој шалтер има гел. На влез во Комерцијална исто...Тутунска, чувар пропушта по 1-2 вкатре другите надвор на пристојна оддалеченост. Просто не ми се веруваше дека сум во МК се додека еден пензионер не се побуни како пушта преку ред... Тука малце се расонив...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
5 март 2018
Мислења
16.511
Поени од реакции
18.776
Убаво вика овој на постот, шо дека има карантин кога овие што одат на работа ги преполнале возовите, на крај подобро да се запри економијата за две недели и после да пробаат да ја кренат најбрзо што можи одколки да колабира цел држава, карантинот во Европа ако можи да се наречи карантин засега мислам дека повеќе жртви ќе однеси, ене ги во Шпанија и Италија се доказ за тоа, Шпанија денес

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Јас сум пријатно изненадена како функционираат службите за кои мислев дека ќе затворат од превентивни причини...Бев во Основен суд, на секој влез и на секој шалтер има гел. На влез во Комерцијална исто...Тутунска, чувар пропушта по 1-2 вкатре другите надвор на пристојна оддалеченост. Просто не ми се веруваше дека сум во МК се додека еден пензионер не се побуни како пушта преку ред... Тука малце се расонив...
Пензионер ако не се побуни никој нема.

Ти им викаш седи дома тие се рашетале како да нема друг ден.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Ај да видеме како се справуваат во србија 3-4 другарки, мајки со ситуацијата.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.026
Поени од реакции
83.450
Па истото е и кај нас де со црквите, излегуваат на секое дека Бог ги чува и како сме смееле да веруваме дека од светата причесна ќе се заразиме, сатани сме биле, ко небаре короната ќе дојди пред црква и ќе речи не бе не влегвам тука верници се овие
Не е уопште исто.
Проблемот е бројката на луѓе која се собира, а не дали е некој муслиман или христијанин и што праи таму кога се собира, дали митингуваат или се молат.
Епа, спореди ја бројката на луѓе кои идат у цркви со овие по џамиите и ќе видиш кој колку "придонесува". Па кажи дали е исто.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Кај сите рипнаа бројкиве, кај Итаљаниве нема инфо. Стварно немаат денес нови?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.275
Убаво вика овој на постот, шо дека има карантин кога овие што одат на работа ги преполнале возовите, на крај подобро да се запри економијата за две недели и после да пробаат да ја кренат најбрзо што можи одколки да колабира цел држава
Posle mesto od korona luge ke umiraat od glad, zatoa sho nema da imaat rabota i nema da imaat pari za hrana.

Kajgana Shop

На врв Bottom