Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене можеби и број 1 во Скопје-во. Кој артист?
Ауу не знам да ти кажам,јас зборував со Кате во МГ студио .... Требаше да ме однесе кај еден машко мајстор за муабет но влегоа странци и галама и си отидов ... Зборувавме реален,јапонски или модерен стил ... Ми изгледаа добри

japonskite JAKUZA jas gi vikam se nogu vo boja sega se preferira senceni i 3d za dlabok dzeb ,epa ke rabotis kako sin mi i toa drugar mu e pa nesto pokvalitet za taa cena inaku da ne slikam pravam edna mnogu znacajna so moe minato uste ne sum ja dopravil edna godina del po del da ne slikam sega samo znameto crveno zolto dimenzija 4sm na 3 so tenok jarbol 35 evra za prijatel ocigledno sakas da probas pa probaj nesto minijaturno so tvoja ili na majstorot ideja znakovno sto moze da go pokries ili pokasno nadovrzas

senceno e senceno kako so crn prts da ja izmacas kozata okolu slikata , 3d e kako da e zivo ,pa staviv sliki vidi dve strani ponazad
Автоматски споено мислење:

ednas napisav vo temava nekogas sto bese zatvorski pecat sega e umetnicko delo jas nosam prva tetovaza na bocka i tus 30g sega e nebolno i gi pravat mnogu mladi gi imam 11 koj veli ne vredat 100 evra 1000,2000 ,poveke vredi dobar tatu nego zlatna kolba i pouocliva e e sega nekoj ke kaze decka rabota ne ima stari luge si pravat portret ,imas 3 d tetovaza duri i glasovna pa da vi pokazam so sliki povelete
PORTRET -NAJSKAP Прегледај го приврзокот 237595

Прегледај го приврзокот 237596

3 D
Прегледај го приврзокот 237597
ete @Vori ovde

Само компарација да прашам во квалитет на мајстори .... Ако бирате меѓу Симеон-Пеин Тату или Горан-МГ Тату ?! Кој е подобар во тетоважите ?! МГ ми се чинат поубави се ,мада и кај Симеон одат доста познсти фаци глеам ....

Само компарација да прашам во квалитет на мајстори .... Ако бирате меѓу Симеон-Пеин Тату или Горан-МГ Тату ?! Кој е подобар во тетоважите ?! МГ ми се чинат поубави се ,мада и кај Симеон одат доста познсти фаци глеам ....
micic bez mislenje

Dali nekoj bi mozel da mi pomognit kaj mozam da ja najdam ova tetovaza ili nesto slicno na nea? Koj e stilot kako da guglam? Akterot e inace Milos Bikovic i tetovazava mu e valjda za novava serija samo napravena, podobri sliki nemozam da najdam...
90602631_281998779453949_7145937608940453888_n.jpg90125226_759336197924701_7216959918291550208_n.jpg90471597_220435372492864_1666036235233132544_n.jpg

bonzai,drvo na zivotot,na edna raka ima indijanka portret ,tvoj izbor,baraj na google

IMG_7976.jpg

do sega imam samo edna tetovaza (i taa po nekolku godini molenje i premisluvanja).
barem za izborot na ovaa bese lesno, posto znaev deka ako pravam kje bide bas ovaa.

prvata se pravi nekako "na prazno" - nemav nisto drugo na telo, pa ne morav da se zamaram za skladnost i slicno.

napravena e pred godina ipol. posle toa probav nekoi idei (so indigo ili kako i da se vika hartijata sto otslikuva i ja koristat
za sledenje na konturite). Problemot mi e so ne mozam da se resam so naredno, se mislam megju naredna tetovaza na gradi ili na drugo (levo) ramo.

1. mislam deka 2 golemi tetovazi na ramenja, bez tetovazi na gradi/grb izgleda nekako mutavo.
sekako posle 2ra bi dosla barem 3ta, ama do togas, samo na ramenja mi izgledaat mutavo.

2. ne sakam da izbrzam so tetovazite na gradi, bidejki imam nekolku tematiki od interes (voglavno rimski voeni, ama
ima i nekoi drugi simboli sto mi izgledaat interesni).

guglav malku za ova, ama site analizi/predlozi so gi najdov, bea kao da go osmislis celo telo kako proekt, a toa nekako mi e
prekomplicirano vo momentov.

sekoe mislenje i sugestija e dobredojdeno.

Прегледај го приврзокот 242362

do sega imam samo edna tetovaza (i taa po nekolku godini molenje i premisluvanja).
barem za izborot na ovaa bese lesno, posto znaev deka ako pravam kje bide bas ovaa.

prvata se pravi nekako "na prazno" - nemav nisto drugo na telo, pa ne morav da se zamaram za skladnost i slicno.

napravena e pred godina ipol. posle toa probav nekoi idei (so indigo ili kako i da se vika hartijata sto otslikuva i ja koristat
za sledenje na konturite). Problemot mi e so ne mozam da se resam so naredno, se mislam megju naredna tetovaza na gradi ili na drugo (levo) ramo.

1. mislam deka 2 golemi tetovazi na ramenja, bez tetovazi na gradi/grb izgleda nekako mutavo.
sekako posle 2ra bi dosla barem 3ta, ama do togas, samo na ramenja mi izgledaat mutavo.

2. ne sakam da izbrzam so tetovazite na gradi, bidejki imam nekolku tematiki od interes (voglavno rimski voeni, ama

guglav malku za ova, ama site analizi/predlozi so gi najdov, bea kao da go osmislis celo telo kako proekt, a toa nekako mi e

И јас го имав/м истиов проблем. Ја направив првата тетоважа каде што секогаш сакав да имам тетоважа и немав план за други. Години подоцна не ми е криво за самата тетоважа, криво ми е за местото кое сега можев да го искористам со други тетоважи, поголеми и поубави.

И јас го имав/м истиов проблем. Ја направив првата тетоважа каде што секогаш сакав да имам тетоважа и немав план за други. Години подоцна не ми е криво за самата тетоважа, криво ми е за местото кое сега можев да го искористам со други тетоважи, поголеми и поубави.
jas nemam nikakvi zamerki za prvata, ispadna podobro od so ocekuvav.
sega zafrknato e, bidejki treba da biram i megju pozicija na telo, a do negde i pomegju razlicni tematiki.

eden nacin e da isprobam (samo ocrtani/preslikani) nekolku varijanti, ama sakav prethodno barem
da bidam nacisto kade i kakva da bide

Прегледај го приврзокот 242362

Направи пола ракав на истата рака и потоа полесно ќе биде за друго место, нема да се дели оваа.

Направи пола ракав на истата рака и потоа полесно ќе биде за друго место, нема да се дели оваа.
fala na sugestija.

zasega preferiram da stavam na "neotkrieni" delovi od teloto, poradi cesta promena na
drzavi na ziveenje i rabotni pozicii, sekade imaat razlicni zakoni dali e dozvolena vidliva tetovaza ili ne.

opciite koi gi gledam se za levo ramo i na gradi (prvata e na desno ramo).

Колку му е просечна тарифа на Горан Мичич за пола-ракав(рамо и горен дел рака-халф слив) во боја ?! Ако знаете ..... Горан е ненормално талентиран :drk:

Малку имавме заслужен одмор со ситуацијава ама еве полека почнуваме со работа. Ако треба нешто тука сум :)
bd0bdcb53ee46fd99b183536f3a235cc.jpg
129a30d936789f1993a885aa3f66809c.jpg
f0b65a59f8a5ee082380de7c3c12ce61.jpg
caa9868311ca1c01e6b49df2ec97d040.jpg

Сите тетоважи се изработени од мене :)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom