Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
hvala svima za mac koji sam trazio , a za onog ko se hvali da ima skener i da če da ga podjeli nanosi se na ( olbih) da bogda mu riknu komp pa da mu se skener nikad više nevrati . nije ni toliko čovjeka da barem odgovori da se samo šali da če poslat , taj čovjek je zamene niko i ništa . od sada samo ignor
Автоматски споено мислење:

zanimljivo i to da niko ni nekaze na pm da ima skener ali nazalost moju ima ga samo zasebepa pa ga nemoze podjelit jer ima koronu u njemu i zarazio bi raju

Последно уредено:
hvala svima za mac koji sam trazio , a za onog ko se hvali da ima skener i da če da ga podjeli nanosi se na ( olbih) da bogda mu riknu komp pa da mu se skener nikad više nevrati . nije ni toliko čovjeka da barem odgovori da se samo šali da če poslat , taj čovjek je zamene niko i ništa . od sada samo ignor

zanimljivo i to da niko ni nekaze na pm da ima skener ali nazalost moju ima ga samo zasebepa pa ga nemoze podjelit jer ima koronu u njemu i zarazio bi raju

Sa skenerom ti je kao s prvim milionom , najteže je do prvoga doći , a onda imaš para na bacanje ali si sve škrtiji jebiga :)

P.S: Olbih je u Italiji, ne pitaš kako je čovjek ..jebo njega , daj ti skener ...po tuđoj guzici hiljadu degeneka ..

kako vidim nisi se ni udostoio reci hvala na pp.... slabo ce ti neko na taj nacin ovde pomoci ....

Igrac zapada koji treba da posvadja Srbe i Hrvate ciji je Tesla original. :D
Prije mislim da im se Rimac upleo u posao. Ima bolji i jeftiniji, samim time i konkurentniji proizvod. Sve više velikh igrača stoji iza njega i ako nastavi tako, ode Tesla u qrac. Bit će da je to potez očajnika.

Ma kome je do ljubavi u ova šugava vremena,
Kome treba muškarac i kome treba žena,
Preokupacija mi je sad jedna istina gola,
Nemam previše love pa kupujem polovna kola.

I sjest ću u auto pa put Irske da vidim zelene brege
Da popijem na kiši, zamislim Jamaiku i reggae,
Samo se želim osjećati, onako da mi je ravno sve
Jer stigao sam do dna i dalje ne ide....
Dobro vam jutro dobri ljudi.
10995467_458190237675858_2088994892442142726_n.jpg

Ma kome je do ljubavi u ova šugava vremena,
Kome treba muškarac i kome treba žena,
Preokupacija mi je sad jedna istina gola,
Nemam previše love pa kupujem polovna kola.

I sjest ću u auto pa put Irske da vidim zelene brege
Da popijem na kiši, zamislim Jamaiku i reggae,
Samo se želim osjećati, onako da mi je ravno sve
Jer stigao sam do dna i dalje ne ide....
Dobro vam jutro dobri ljudi.
Прегледај го приврзокот 237712
Drug, ne daj se smesti, samo nastavi tako. Užitak te je čitati ;)

Kako sa SMART IPTV Playera skinuti listu na PC radi sortiranja kanala

Kako sa SMART IPTV Playera skinuti listu na PC radi sortiranja kanala
prvi put jedno sat vremena zajebancije a kasnije ti treba 5 minuta.... samo uzmi mrezu iz kompa ili laptopa a ne rutera.. neću namjerno da napišem sve... pa jbt potrudite se....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom