Јас сум крив што паѓа. ( Don't kill the messenger!!! )Okk, ajde i tebe dobra nokj ama utre bez 10 posta za kako ke pagja berzata nikako !!
Ај добро утро.
Јас сум крив што паѓа. ( Don't kill the messenger!!! )Okk, ajde i tebe dobra nokj ama utre bez 10 posta za kako ke pagja berzata nikako !!
Ти си единствениот што ја прогнозирал ситуацијата со корона а со тоа и на берзата. Да не си епидемиолог или во СЗО работиш па знаеш како оваа пандемија ќе влијае врз економијата?Јас сум крив што паѓа. ( Don't kill the messenger!!! )
Ај добро утро.
Знаев дека сиот кредит што велев дека ке паѓаат берзи ке ми го земе корона. Факт е дека ке паѓаа и без корона, можда не толку брзо и можда сега него за некој месец, ама ок.Ти си единствениот што ја прогнозирал ситуацијата со корона а со тоа и на берзата. Да не си епидемиолог или во СЗО работиш па знаеш како оваа пандемија ќе влијае врз економијата?
dodeka otvori mse ke otidat u crveno pakДенес очекувам зелен бран на МСЕ
a ti kao se punish od ova krahov? po koj osnov samo ne te razbiramЗабраниле шорт продажба на акции во Италија и С. Кореја хахахаха....џабе им е, падот е неминовен, само малку поспоро ке иде
Чудно, никој не вришти за владини мерки за берза кога све иде нагоре во хиперболични трендови, ама затоа при падови сите плачат и молат за помош. Душички.
Малку подолга но смирувачка сторија на ФорбсЕвропските берзи отворија во зелено...иде пролет
Не бе, само проучувам психологија на луѓево, во раст они се економски гуруа, паметни, експерти, прават пари без мотика, а во пад све некој друг им е крив, па молат за помош од влада да се спречи падот, да се угаси берза додека не стивне за да не изгубат пари. Не е коментаров само за МСЕ, него за цел свет. Никој во раст не кажа угасете лонг трејдинг, сопрете тргување, никој не кажа тргнете ја од тргување тесла што отиде +200% за 1-2 месеци. Тогаш убаво им беше а сега квичат.a ti kao se punish od ova krahov? po koj osnov samo ne te razbiram