СДСМ - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Абе ова е од 2016 листа на кандидати.
Епа сподели посвежо линкче од годинава
Автоматски споено мислење:

Да, озбилно од 2016 сеуште им стојат и листите и програмата и се :facepalm:

Последно уредено:
lista-sdsm.jpg

lista-sdsm-2-696x387.jpg

Тимот што победува не се менува :D

„Големите успеси“ на СДСМ

1992 година - уште од истата година кога дојдоа на власт оставија без работа над 200.000 луѓе, а и оштетија илјадници штедачи во Љубљанска банка во вредност од стотици милиони ДМ.
1994 година - Криминална приватизација директорите си ги купија фабриките со 85% попуст од реалната цена... Акциите што работниците со години си ги купуваа во вредност од 3.000-5.000ДМ им беа одземени со закани за отказ, а на останатиот дел им ги направија да бидат неважечки...
1995година - Во штедилница Лавци и „Алфа С“ Скопје беа оштетени илјадници граѓани...
1997 година - Аферата ТАТ во Битола - Илјадници луѓе беа оштетени во вредност од околу 400 милиониДМ, којшто цел живот работеле во нивите во Пелагонија, саделе тутун во Прилеп и работеле во бушојте во Австралија...

Сегашниве СДСМ ќе донесат промени ама во докусурување на овој народ...

Кој е мотивот да си гласач за СДСМ човече?:(
Не гледам европски вредности и европска иднина кај другите политички опции...
Овие гзот сопствен ќе го продает за НАТО и старт на преговорите со ЕУ...
Значит спремни се да направат (и веќе направија) групно политичко самоубиство, што укажува дека ќе направат буквално СЕ, само да не внесат во Унијата...

И мене тоа ми се допаѓа. Некој мора да носи и тешки одлуки, а тоа досега не го видовме од останатите... да не речам, Груевизмот и тие слични на него.
Нив ги бива само за микрополитика, микроекономија и добар ПиАр проследен со маркетинг.., без муда за носење на решителни и крупни државни одлуки.

Последно уредено:
Кој е мотивот да си гласач за СДСМ човече?:(
Мотивот да гласаш за СДСМ е да си продадена душа...

Стварно не можам да ги разберам некои закоравени ЕСДЕЕСОВЦИ како можат да веруваат дека платата минимална ќе ни е 500 евра?

Туку у оволку години као независна држава, колку пати на парламентарни избори СДС освоиле мнозинство мандати у Парламент, знае некој?

Не гледам европски вредности и европска иднина кај другите политички опции...
Овие гзот сопствен ќе го продает за НАТО и старт на преговорите со ЕУ...
Значит спремни се да направат (и веќе направија) групно политичко самоубиство, што укажува дека ќе направат буквално СЕ, само да не внесат во Унијата...

И мене тоа ми се допаѓа. Некој мора да носи и тешки одлуки, а тоа досега не го видовме од останатите... да не речам, Груевизмот и тие ко него.
Нив ги бива само за микрополитика, микроекономија и добар ПиАр проследен со маркетинг.., без муда за носење на решителни и крупни одлуки.

daj donesi edna teska odluka i iseli se zaedno so site tvoj... ako ne ti se sviga mk ili son ti e eu sibaj tamu samo glupak ceka politicari da mu donesat nekakvi stranski vrednosti doma

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom