argenthessis
Highflyer
- Член од
- 9 јуни 2011
- Мислења
- 1.612
- Поени од реакции
- 2.132
Ист квалитет потполно. Монро малку се помеки и не тресат толку на нашите патишта со дупки. Сепак нијанса е во прашање.
Друже таа марка масла се добро покажани. Инаку ако колата ти троши масло ќе троши какво и да ставиш така да тоа немој да се лажеш, тоа е се плацебо ефект, ова го троши она не го троши.
Секој ден истиот муабет го слушам и секој пат наредниот пат кога ставаат масло бараат друго, оти претходното го трошело...т.е. сите претходни ги трошело, и пак не било до моторот до маслата било.
Автоматски споено мислење:
и сончогледово за тие километри, знам не сум репер
мислев дали е подобро од овие гореспомнати послабоквалитетни или е на исто рамниште. Читав за овие масла нешто овде
макар да и другите масла вака ги рекламираат па не сум сигурен што ми ставиле во моторот.PETRONAS Syntium
PETRONAS Syntium. 179.586 допаѓања · 1.951 зборуваат за ова. Welcome to the official page of PETRONAS Syntium. Choosing the right lubricant is very important to reduce excessive engine heat and to...www.facebook.com
Друже таа марка масла се добро покажани. Инаку ако колата ти троши масло ќе троши какво и да ставиш така да тоа немој да се лажеш, тоа е се плацебо ефект, ова го троши она не го троши.
Секој ден истиот муабет го слушам и секој пат наредниот пат кога ставаат масло бараат друго, оти претходното го трошело...т.е. сите претходни ги трошело, и пак не било до моторот до маслата било.
Последно уредено: