Ако не е сарказам ова (се надевам дека е) тогаш мораш на терапија.Nema potreba od zagrizenost. Se e pod kontrola. Nema prostor za panika. Vlastite sega znaat sto pravat, ne se iznenadeni kako za snegot vo zimskiot period.
Ако не е сарказам ова (се надевам дека е) тогаш мораш на терапија.Nema potreba od zagrizenost. Se e pod kontrola. Nema prostor za panika. Vlastite sega znaat sto pravat, ne se iznenadeni kako za snegot vo zimskiot period.
... како прво треба да биде разрешена од директорското место поради неодговорноста како раководно лице, па потоа да и се одземе лиценцата за работа поради кривично дело свесно загрозување на јавното здравје, со кривично треба парично да се казни или со затвор до три години, а министерот Филипче после овој непрофесионален чин на негов директор во јавна здравствена установа со загрозување на јавното здравје треба да си даде оставка, со што ќе трпи партијата токму сега пред избори поради овие испади на нејзини членови!??Може многу лесно да ја шутнат или барем да ја суспендираат за неетичко постапување. Специфична е медицинската професија, нека ме поправи некој ако грешам ама за злодело со умисла лета лиценцата, автоматски со тоа ти губиш право да практицираш медицина = престанок на работен однос. Не ни мора да има отпуштање. Едино ако и се работи како архивар на дерматологија и да си тера до пензија
Se salam de, malku pozitivna energija. Moze i poloso da e. Primer Italija.Ако не е сарказам ова (се надевам дека е) тогаш мораш на терапија.
Многу е глупо ако е навистина вака, лекарска комора да нема пермисии да ти одземе лиценца, да мора прво да те избркаат сега сфаќам зошто ниеден или ретко кој доктор изгубил лиценца.... како прво треба да биде разрешена од директорското место поради неодговорноста како раководно лице, па потоа да и се одземе лиценцата за работа поради кривично дело свесно загрозување на јавното здравје, со кривично треба парично да се казни или со затвор до три години, а министерот Филипче после овој непрофесионален чин на негов директор во јавна здравствена установа со загрозување на јавното здравје треба да си даде оставка, со што ќе трпи партијата токму сега пред избори поради овие испади на нејзини членови!
Прегледај го приврзокот 237147
Прегледај го приврзокот 237149
Прегледај го приврзокот 237151
Прегледај го приврзокот 237154
... затоа сега правдањето дека не можела да биде разрешена, а пази ваму направила кривично докажано дело со тој позитивен корона тест што ги зема на врат најмалку 100 лекари и ќе биде одговорна на хаосот што ќе настапи овие денови!
и да го потсетиме министерот Филипче, дека И ние ги читаме законите и не може така јавно да „фрла зборови“ без никаква одговорност :
Прегледај го приврзокот 237142
...ај што нема доволно медицински персонал ... сега и тој што толку редуциран ќе биде во карантин... се прашувам кој ќе ги лечи пациентите?
Сегде каде што отвара уста.Дај посочи класичен пример кои дезинформации ги ширела според кои ја нарекуваш шарлатан?
Абе каков морон треба да си тоа да го правиш бе ви ибам културата западноевропска што ја носите од таму.Абе нема никаква контрла ама буквално никава денес се дојдени над 50 Луѓе во Дебар од Северна Италија што се на привремена работа таму и се шетаат тука како никому ништо, никој не контролиа ништо.!