Причина?Паметно. Но има некои муабети дека СЕХА може ќе згасне за 2 години.
Причина?Паметно. Но има некои муабети дека СЕХА може ќе згасне за 2 години.
Во Хрватска има гласини дека Газпром ќе се повлече откако ќе им заврши договорот.Причина?
Некако малку веројатно ми е, но ајде ќе видиме.Во Хрватска има гласини дека Газпром ќе се повлече откако ќе им заврши договорот.
Вардар преку СЕХА лигата се подобри и го стигна овој успех. Од таму почна бајката.Реално, СЕХА никад не се разви у нешто јако. Јес да имаше голем напредок од година во година и стигна до респектабилно натпреварување, но никако од натпреварувачки аспект. Стално натпреварите имаат шмек на пријателски, за посета у салите да не праиме муабет. Ф4 организациите им се стварно добри, не може да се каже лош збор, ама во целина не гледам некоја посебна добивка освен натпревари за тренинг и подигање на форма, но и можност да ти се сјебе некој клучен ракометар. Да работи добро РФМ на популаризација на ракометот у МК, и да се стбилизираат одредени ракометни центри можеме сами да имаме топ лига.
Па прочитај подобро што имам напишано. За тренинг и воигрување е добра, ама нема натпреварувачки набој и некој посебен интерес.Вардар преку СЕХА лигата се подобри и го стигна овој успех. Од таму почна бајката.
Во Хрватска нема забрани, се игра со публика. Во Нашице се напалени за натпреваров, така да сигурно ќе биде полна сала.денес играат Нексе и Вардар во Нашице..
баш ме интересира дали ќе има публика ??
Интересно, некој спортски натпревари се без публика а синоќа во Загреб концерт по повод 8март, преполна сала + затворен простор ??
Ja ne znam što gledaš ti, ali salata vo Našice e puna, kolku što ima kapacitet. Vo Skopje ke se igra so publika.Да, иако не е преполна.... а во Скопје ако се игра во празна сала, тешко да се надокнади поголема разлика, па и 3 гола, да не му се повтори на Нексе како со Еурофарм ?
Да, мала им е салата, ако има барем 1000 гледачи ги добиваме тука, иако е добро и таму да не се изгуби..Ja ne znam što gledaš ti, ali salata vo Našice e puna, kolku što ima kapacitet. Vo Skopje ke se igra so publika.
а не гледав од самиот почеток, Кизиќ не влезе воопшто ??Ја мислам дека ќе ги добиеме. Ќе стегнеме одбраната, Борко ќе фати уште некоја топка и последните 15 мин ќе го средиме.
Почна, бранеше првите 10-12 мин, ништо не фати и го сменија.а не гледав од самиот почеток, Кизиќ не влезе воопшто ??
ova na veb sajtot na Seha da ne e greška ?, Kizić 4 odbrani ??Почна, бранеше првите 10-12 мин, ништо не фати и го сменија.
GOALKEEPER | SAVES | 7M | 9M | 6M |
---|