Внимание!!!! Мажи, утре е 8-ми март!!!!1

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен 8ми Март на сите форумџики кајганџики, се надевам дека денот ќе ви го направат посебен како што очекувате.
8-Mart.jpg

Уште неколку часа има до утрешниот празник, 8ми март ден на жената:)

Можеби е неправедно што жените имаат празник а мажите НЕ, можеби затоа кога на мушко ќе му спомнеш Ф од феминизам реагира исто како заб да му вадиш.. и аман немојте да ми превртувате со очи, да ме хејтате, оти не фурам феминизам само јас, тука е и вашата девојка, пријателка, мајка, баба, сосетка.....
Прашање до машките - Што мислите за овој прекрасен утрешен празник?
Дали купивте некој подарок или имате некоја подобра идеја за честитање?
Зошто на овој ден 8Ми март, машките ми делуваат како да се кријат како глувци во дупка?..(колегите кај мене на работа стално го забораваат овој датум или се прават наудрени)
Ајде да Ве видам искрено, што ќе правите утре, имате ли на кого да му го честитате овој празник, како, каде, со што!?

Малку едукација, меѓународен ден на мажите е 19 Ноември. Само ако не сте отвориле тема за празникот, има пепел да ве напраам за полова дискриминација. :D:kuracc: https://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_Day

Незнам навистина зошто нема и кај нас такви прослави, маршови....но не си во право, дереџето ке го тргнеме, не се откажувме..
Прегледај го приврзокот 236697Прегледај го приврзокот 236698Прегледај го приврзокот 236700Прегледај го приврзокот 236699

Подршка треба да имаме и од спротивниот пол, од секој разумен праведен маж!
А кој ги прогласил жените за инкубатори?:cautious:

Јако

инаку западњациве се испоубија за тоалет папир ко кај нас за брашно и зејтин (кој од што пати :icon_lol:)

среќен 8 ми март успат

@bijons da ne si greska eve i tri pati go cmoknav monitorov

...секогаш честитка кога се дава се кажува името, општо онака ај Честито на сите, тоа не е наменска честитка!
@bijons da ne si greska eve i tri pati go cmoknav monitorov
Не можам преку форумот бакнеж да ти залепам...
... благодарам на двајцата, ете само вие од цел форум ми честитавте 8 ми Март!:backa:

Зошто ви е потребно од некој кој воопшто не го познавате да ви честита? Што ќе ви смени тоа, ако не е искрен/а во поглед на своите зборови. Навистина не сте ми јасни на моменти. :несвест:

Било да сум окорели машки шовинист или феминист, празников сеедно би ми бил бесмислен и патетичен. Погоден за духовно утепанава раја.

Зошто ви е потребно од некој кој воопшто не го познавате да ви честита? Што ќе ви смени тоа, ако не е искрен/а во поглед на своите зборови. Навистина не сте ми јасни на моменти. :несвест:
...затоа што е убаво, бонтонски, џентлменски ... јас на улица ако сретнам некој што ќе ме загледа кога иде кон мене ќе го поздравам, тоа е културно ... ако кола ќе застане во најголема гужва да поминам, јас се вртам кон шоферот ќе се насмеам и ќе му климнам со глава како поздрав... не го познавам, но тоа е култура ...тоа е разлика меѓу животните и човекот...диви луѓе зарем?... не знам како да ти објаснам, но сите празнувања се и од аспект на дружење и посетување да не се затвори човекот во себе, ете како што велите ...ништо не е важно... па не е, ама и Е!

... ако кола ќе застане во најголема гужва да поминам, јас се вртам кон шоферот ќе се насмеам и ќе му климнам со глава како поздрав... не го познавам, но тоа е култура ...
Како да не, ти гарант ќе му се намрштиш и ќе прднеш у негов правец.

Отров!
Автоматски споено мислење:

Во Македонија секоја година се организира марш или некаква дешавка, обавезно. Нешто си пропуштила. :)
Признавам, пропуштив само три години, а оваа година е четврти пат како постоел овој настан во Скопје.
Благодарам душо и нека ни е среќен, весел и вечен денешниот празник:smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce::smirce:

Сега е време да го препрочиташ првиот мој пост на темава.
јас на улица ако сретнам некој што ќе ме загледа
Ако, едно големо АКО...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom