Левица - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Jack NolanProf.19
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не Сталин, јас би рекол Ленин.
Тоа е отприлика разлика помеѓу психопата и социопата. Во прилог, топло го препорачувам овој прекрасен филм за Лениновото време. Го гледам комесарот Апасиев, мнение расстрел....

Мислам дека Левица нема капацитет да ја води оваа „држава“.
Нема да гласам за нив!

Размислував да гласам за левица како можна трета опција, после дуелот со тој анонимусот, не размислувам, ајвр ќе правам

Сите што напишале за политичкиот капацитет на Апасиев нека го образложат првин истиот кај Зоки Муртино или Мицковски, фала многу.

This homie ain't cool, he ain't no pro, he ain't no shit, mang, he ain't gonna get no vote of mine, nuh-uh!

AintNobodyGotTimeforDay.jpg

This homie ain't cool, he ain't no pro, he ain't no shit, mang, he ain't gonna get no vote of mine, nuh-uh!

Прегледај го приврзокот 236596
Ок, и јас нема да го гласам зашто ми е крајно антипатичен, цела таа бунтовност која ја има а ми се допаѓа ја сјебува со неговиот еготрип и отсуство на грам харизма, али поентата е, од кога политичките капацитети на политичарите му станаа мерило за гласање на гласачот? Има доста други аргументи да не се гласа за Апасиев.

Последно уредено:
Ок, и јас нема да го гласам зашто ми е крајно антипатичен, цела таа бунтовност која ја има а ми се допаѓа ја сјебува со неговиот еготрип и отсуство на грам харизма, али поентата е, од кога политичките капацитети на политичарите му станаа маерило за гласање на гласачот? Има доста други аргументи да не се гласа за Апасиев.

Се пошегував, прилично евидентно е, и јас талкам ко залутана овца по некој кому би му го дала мојот глас. :toe:

Абе кое водење држава? Држава се води со над 60 пратеници, а 60 пратеници не можи ДПМНЕ да освои не па Левица. Нигде не кажав дека Левица држава ќе води. Оф леле... Какви будали ви ја "водеа" државата 30 години па сега Левица немала капацитет за 3-4 пратеници. Исселетесе ве молам!

Абе кое водење држава? Држава се води со над 60 пратеници, а 60 пратеници не можи ДПМНЕ да освои не па Левица. Нигде не кажав дека Левица држава ќе води. Оф леле... Какви будали ви ја "водеа" државата 30 години па сега Левица немала капацитет за 3-4 пратеници. Исселетесе ве молам!

Одамна сум со ниет да се "исСелам", свака ти час' на поттикот!

Апасиев плука на сите страни, би било интересно тој да биде на власт, да го поплукаат и него малце.
Последниот дуел му беше за никаде, многу самобендинсан лик.
За жал, во моментов не би гласал за ниту една опција.

Апасиев плука на сите страни, би било интересно тој да биде на власт, да го поплукаат и него малце.
Последниот дуел му беше за никаде, многу самобендинсан лик.
За жал, во моментов не би гласал за ниту една опција.
Е па не кукај. Немаш право

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom