Нормално дека го имам тракинг бројот и нормално е дека проверив до каде е нарачката.Све им е успорено заради Короната.
Припреми се, ако се решиш да тужиш, адвокатот ќе ти го бара тракинг бројот
Нормално дека го имам тракинг бројот и нормално е дека проверив до каде е нарачката.Све им е успорено заради Короната.
Припреми се, ако се решиш да тужиш, адвокатот ќе ти го бара тракинг бројот
До каде вика дека е? In Transit?Нормално дека го имам тракинг бројот и нормално е дека проверив до каде е нарачката.
нека ти вратат парите па нарачај пак, а може и од друг Селер да нарачаш...Нормално дека го имам тракинг бројот и нормално е дека проверив до каде е нарачката.
estimated delivery ti pishuva do 7mi Mart, a denes sme 5ti. Napravi Despute za taa naracka da ne te boli glavata. PozНормално дека го имам тракинг бројот и нормално е дека проверив до каде е нарачката.
Епа пиши го овде бројот ако ги имаш што се правеш мутав ? Копирај го тракинг бројот постирај го воде во темата не ли разбираш Македонски ?Нормално дека го имам тракинг бројот и нормално е дека проверив до каде е нарачката.
Тужи баце до даска, до корен. Крадат од пошта и не е прв пат да крадат.Имам нарачано 4 пратки од кина пред месец и пол. 3 од нив ми пристигнаа, но 4-тата и најважната не ми стигна. А рокот што го пишува на AliExpress е до 07.04.2020.
Ова ми се случува трет пат да имам проблем со поштата. Па сега дури и размислувам за тужба до поштата.
Прегледај го приврзокот 236311
Не верувам дека денес или утре би пристигнала, бидејќи бев пред 2 дена да прашам за пратката и ми рекоа дека не е стигната.
Ваш совет?
Дали да одам со тужба и адвокат или да почекам да помине некој период па после тоа да ги средам?
Пратката ми е многу битна.
Е се спасија од тужба значи, убоо си им го рекол.Бев до пошта пред малце. Пепел се направивме со тој на шалтер. Нарачката била во пошта од 01.03.2020.
Поштарот си земал одмор, а го заменил друг поштар. Тој не им ги доставил пратките на цела улица каде што живеам.
Ги отерав упм.
Дури се бранеше дека е независен од поштарот и него не го интересирало дали е доставена пратката.
Заради вакви случки им ги палат поштите. Све да изгорат.
Кое резонирање го имаш ти.Заради вакви случки им ги палат поштите.