Дуел: Апасиев vs. Богојески

Кој беше подобар говорник?

• Апасиев

Гласови: 110 90,2%
  • Богојески

Гласови: 12 9,8%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Не се работи за никаква правда или праведност, едноставно се бориш за парче леб и се прилагодуваш на околината. Чим Латас, кој патем никогаш не се декларирал како македонче, е успешен новинар, веројатно знае како на јавноста да и го даде тоа што таа сака да го види и слушне. Е сега тоа што капацитетот на јавноста е тој, не е за тоа крив Латас.
Убаво е што сега знам дека величини како Евтов и Латас (особено вториот) ти се некој репер за било што (успешни новинари недај Боже), барем во иднина да не трошам време на реплицирање.

Не сум запознаен, па затоа би ве замолил ако некој знае да ми одговори:

Како планира Петар Богојески (а.к.а Македонски Концепт) да излезе со пратенички листи (кандидати за пратеници) кога нема партија ниту пак собира потписи?
Кој здрав во мозокот би го гласало тоа бугарофилчето? Па уште на „б“ зафаќа - исто како неговиот ментор љуБчо.
Племе расипано, однародено.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.590
Поени од реакции
5.307
Едвај чекаше да напишеш штабче хаха, абе момак на ваквите како тебе им даваат можност да ви видат
што носите у глаана. Ич проблем е да се направи 500 евра просек, имаа уше две години и ке стигнаа ама што од тоа ? Кога ништо не функционире во државава, хаос е, никаква институција не работи ко шо треба ти си се фатил за 500те евра да имаш нешто да мрчиш.. ајт уживај сменивме тема “штабче” :)
Така е!
Сега одиме на 600 евра, кој не сака не мора!

Бата Столе се погрижи за одговорот!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.349
Поени од реакции
26.351
имаа уше две години и ке стигнаа
Последните парламентарни избори беа во декември 2016та. Наредните редовни требаше да бидат во декември 2020та. Е сега, колку што јас знам да сметам од април 2020 до декември 2020 нема две години.

Може ли да ми помогнеш со објаснување како стигна до тие 2 години што ги форсираш?

Член од
5 февруари 2005
Мислења
100
Поени од реакции
121
Кој здрав во мозокот би го гласало тоа бугарофилчето? Па уште на „б“ зафаќа - исто како неговиот ментор љуБчо.
Племе расипано, однародено.
Не е битно кој ќе гласа, не ми беше тоа прашањето.
Прашањето ми беше: Дали стварно може да настапи на избори или само се филма? :)

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Не е битно кој ќе гласа, не ми беше тоа прашањето.
Прашањето ми беше: Дали стварно може да настапи на избори или само се филма? :)
Да украде некој глас од Вмро,колку може повеќе.За тоа е платен

M

Macedon1um

Гостин
Последните парламентарни избори беа во декември 2016та. Наредните редовни требаше да бидат во декември 2020та. Е сега, колку што јас знам да сметам од април 2020 до декември 2020 нема две години.

Може ли да ми помогнеш со објаснување како стигна до тие 2 години што ги форсираш?
Муртинска математика, потрошеното време во преговорите со Грција не го рачунаат

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Мене ми е тапа фраер и (его)трипер. Мислам дека е прилично транспарентно за чии бои настапуваат и кон чија страна се приклонуваат, иако се претставуваат како "независни".
Па нормално да је еготрипер! Шта очекујеш ти од једног политичара? Нови Ганди? Е и ја биг волео то да видим, ал тешко :( :mad:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Се гледа дека е пун со допамин....лапнал некој милион и сега ќе се курчи. Класика сељак :)

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.551
Поени од реакции
2.727
Пошто го напаѓате Ботко ради Апасиев , јас еве како марксист не би го гласал Апасиев , чоеков избега од цела лента на лево крило , Сталин не му е рамен.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.550
Иритира како онанирате на Апасиев затоа што е речит. Требало некој таков политичар... Каков? Како сите останати? Човек кој ќе гази сѐ што ќе му застане на патот, вклучувајќи ги и оние кои стојат рамо до рамо со него? Факт е дека човекот е движечки вокабулар, но како тој, како политичар, е поинаков од останатите? Затоа што „им го плеснува во фаца“? Па ова би го направил секој кој е доволно лут на режимот, кога би имал прилика да ги конфронтира истите. Што друго? Тоа што се обидува да ѝ помогне на работничката класа? Свесен е некој дека тоа го прави САМО кога има прилика за публицитет? Јас бев во поблиските левичарски кругови уште пред оформувањето на Левица. Знам точно кога се оформи Левица, како се оформи и што се случи успат. Знам и дека Апасиев имаше прилики да помогне на угнетени работници, ама не се нафати затоа што ситуацијата не стигна до јавноста, ама знам и дека прв беше да контактира за еден случај(поединец, не група како претходно) само затоа што случајот беше екпониран пред јавноста и се пружи прилика за лапање поени пред народот. Нема да навлегувам во детали, за да не загрозам нечија приватност.

Член од
5 март 2020
Мислења
47
Поени од реакции
24
Kakov apasiev kakvi crni kamenja.

poglednete go videoto

Kajgana Shop

На врв Bottom