Да, но ете, ти пратив пост погоре (а има и други ако си заинтересиран за моите политички тригери). Дали сега приметуеш?Марксизмот на Апасиев е најмал проблем у моментов, муабетов е шта би било кад би било. Тој муабет може да биде релевантен да речеме ако Апасиев добие 61 пратеник што е малце веројатно. Иначе не знам, ја пратам од време на време и само што ќе се спомне Апасиев се тригернуваш, за други така те немам приметено.
#НеГоСитнетеОтпоротДа, но ете, ти пратив пост погоре (а има и други ако си заинтересиран за моите политички тригери). Дали сега приметуеш?
Ова „Не е опасен, ерго, не треба да се критикува" ти нема никаква смисла. Зошто тогаш би отварале теми за дебатава и би кажувале било какви мислења? Зошто е во ред да се кажуваат позитивни мислења за Апасиев или воопшто да се зборува за него кога и онака не е битен фактор? Или не е битен фактор само кога некој го плука, па затоа не треба да го плука, ама ако некој воскликнува на секој збор што му излага од уста, тогаш не важи муабетот?
Муабетов ти се аплицира за сите што зборуваат тука за Апасиев.
Зошто мене специфично ме цитираш?![]()
Прво тој твојот Петар беше на тешки дроги, преку ТВ мирисаше на СПИД, во сознание дека неможит да го победит Апасиев со факти и аргументи, дај ке се дрогирам, нема да го оставам да земи збор.
Ја одамна планирав за него да те цитирам, али ај си викам можда е објективен, сеа конечно приметив дека субјективно ги гледаш стварите па затоа сеа решив да ти потенцирам.Да, но ете, ти пратив пост погоре (а има и други ако си заинтересиран за моите политички тригери). Дали сега приметуеш?
Ова „Не е опасен, ерго, не треба да се критикува" ти нема никаква смисла. Зошто тогаш би отварале теми за дебатава и би кажувале било какви мислења? Зошто е во ред да се кажуваат позитивни мислења за Апасиев или воопшто да се зборува за него кога и онака не е битен фактор? Или не е битен фактор само кога некој го плука, па затоа не треба да го плука, ама ако некој воскликнува на секој збор што му излага од уста, тогаш не важи муабетот?
Муабетов ти се аплицира за сите што зборуваат тука за Апасиев.
Зошто мене специфично ме цитираш?![]()
Шо толку си се уплашил од Апасиев, кошмари да не имаш навечер од него?Не треси глупости бе, каков црн спид... Ако Апасиев пише на фб дека кравата лета, не значи дека стварно лета.
Ликот беше исплашен и начинот на кој зборуваше е израз на дефанзивна агресија. Беше анксиозен пошто се плаши од Апасиев. А Апасиев не даваше никакви факти и аргументи. Само зашто елоквентно паламуди софизми што не ги разбираш, на начин на кој изгледа како да кажува силни факти, не значи дека навистина кажува силни факти и аргументи.
И доста дркате сите на елоквентноста на Апасиев.
„Браво, професоре, многу сте паметен! Ќе гласам за вас, професоре. Ќе ви го испушам, професоре. Какви знаења, професоре! Каков речник, ви нема рамен, професоре! Колкав кур, професоре! Понижете ме, додека ми зборувате за Атињаните и реториката, професоре!"
Воопшто не е важно колку е Апасиев речит, информиран, паметен и шармантен за тоа колку добар политичар ќе биде ако (не дај, Боже) седне на столчето.
Има едно нешто што се вика ефектот на ореол. Кога некој е добар за една работа (паметен е, убав е итн.), луѓето го вреднуваат повеќе и за други особини (морален карактер на пример) иако тоа не мора да значи.
Апасиев е мегаломан што пати од комплекс на супериорност и идеолошки е екстремно сумњив. Повеќето тука не ни знаат во што се впуштаат со тоа што ја поддржуваат Левица.
Ќе бараат после да паѓаат 6-ки ама ќе нема кои да им фрла карти во ИдризовоПа ти си го опишал случајот на Љубо,нападни дејствија во самоодбрана
нели 500 евра плата за цел мандат или за 2 години ? како рекоа ?И што е најсмешно, овие овде што викаат дека сме луди сите ние кои мислиме дека некој може да помисли на поништување на Преспанскиот договор, се истите оние кои не убедуваа дека треба да веруваме во бајката наречена 500 евриќа минилна плата на опинокот. Значи луди сме што се надеваме на поништување на гомноно наречено преспански договор, ама исто така луди сме што не веруваме дека ќе имаме 500 евра минимална плата) Што би рекол Апасиев- Иди бе гони се
!
јаоо, што читам од навијачите на профата апасиевПрво тој твојот Петар беше на тешки дроги, преку ТВ мирисаше на СПИД, во сознание дека неможит да го победит Апасиев со факти и аргументи, дај ке се дрогирам, нема да го оставам да земи збор.
Еве просечна 500 евра нека биде, грешно сум напишалнели 500 евра плата за цел мандат или за 2 години ? како рекоа ?
минимална или просечна ? како рекоа ?
Автоматски споено мислење:
јаоо, што читам од навијачите на профата апасиев) јаоо
Koлку луѓе од Македонија официјално потврдиле дека имаат бугарски произход?А пак јас се мислам три дена на кого ми личелПрегледај го приврзокот 236132
Прегледај го приврзокот 236133
Колку години се разлика, да не е нешто фамилијарно, шо знам...
Isto.Немам ја ништо лично против Апасиев, ниту пак мене нешто ми згрешил. Ама иам против марксистичката тоталитаристичка идеологија што ја застапуе.