Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ko pogodi koji mi je nick na sultanovicu, (godinama) dobija nagradu :)
A bgt sta je to toliko vazno clanovima kajgane koji je tvoj nick na Sultanovicu , da si admin , vlasnik neznam cega , nigdje veze ! Mislim da nisi toliko vazan u ovom virtualnom svijetu , ti , ja ,niti bilo ko drugi ,da bi se neko zamaro tvojim nickom :)

Последно уредено:
Sta mislis da je usao u VIP na sf sta je ljepota,znanje nema, znaci nesto je darovao vredno,a sta nije njegovo.
Sad kad opet pocinju curit alati opet ce mene okrivit, ja nisam bio da ude,to sam nekolicini napisao, al dvojica ga gurali zna se ko.Pa cemo vidit dal ce odgovarati sa njim i oni.

A da sam znao da cu vas toliko posvadjati nebi ni gasijo Gradinu :)

A bgt sta je to toliko vazno clanovima kajgane koji je tvoj nick na Sultanovicu , da si admin , vlasnik neznam cega , nigdje veze ! Mislim da nisi toliko vazan u ovom virtualnom svijetu , ti , ja niti bilo ko drugi ,da bi se neko zamaro tvojim nickom :)
bas to hocu I da kazem, da niko nije bitan u ovom virtuelnom svetu ;)

A da sam znao da cu vas toliko posvadjati nebi ni gasijo Gradinu :)
Daj nemoj me i ti nervirati... Nisi ništa ugasio... Promjenio si domenu tj naziv.. Isti port isto sve.. I geoblock si stavio.. Eto.. Sta pametuješ koda neznam sta si zblokirao..
Автоматски споено мислење:

Jbt gradina, koda je neki server

ja sam, otisao sa iptv pozitive zbog banovca prije 5 mjeseci tako mene nestavljaj u taj contest
zokiniko pregledavajuci unazad stranice foruma vidim da si jedini koji dobro poznaje ovu temu i koji je pomogao mnogim al te zaboravljaju meni nisi nista dao a nisam ni trazio al dolazim do zakljucka da si ako ne jedini onda si medju rijetkim koji zna i hoce podjeliti ovim sto neznaju u njihovo ime ti se zahvaljujem ovo je prvi post sto sam nekog pohvalio ako adminu ne odgovara nek ga brise post pz

Da se neće marko ljutit i da nebi zajebao neke ljude.. Točno bi sad objavio javno novi naziv i sve mac adrese.. A i one dvije za koje netreba token haha

Moja tvoja... Moš si mislit... Jaki server

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom