- Член од
- 5 октомври 2017
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 2.073
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sipu racku internationalua, ja mislio da su bayernforever, banovac, mariofk, dsuki, international, panelrazarac ..... jedan te isti lik
Автоматски споено мислење:
koliko li je to lista![]()
a da objavim sve prepiske sa Skype-asipu racku internationalu
![]()
ja sam, otisao sa iptv pozitive zbog banovca prije 5 mjeseci tako mene nestavljaj u taj contesta da objavim sve prepiske sa Skype-a![]()
Sultan Mirza , daj nagraduko pogodi koji mi je nick na sultanovicu, (godinama) dobija nagradu![]()
ahahahahaaaaahaahaaaaaSultan Mirza , daj nagradu
A mozes li da pogodis kolku ban ce dobies od Marko za uste eden nick .ko pogodi koji mi je nick na sultanovicu, (godinama) dobija nagradu![]()
ma, pogodio si ti iz prve, nagrada stize uskorolulu_sulo1 e sad daj nagradu nema zezancije ovo si ti
za vek vekovaA mozes li da pogodis kolku ban ce dobies od Marko za uste eden nick .Pobeter si i od virusot Korona
![]()
Kako ste jadni sa takvim pretnjama.. Nikad ništa privatno nebi objavio pa taman da me osoba smrtno u vrijedi.... Niste mi jasni...a da objavim sve prepiske sa Skype-a![]()
Nista im ne vraćaj,niko nikoga ne ćera da donira nešto,a kad donira nema vraćke, a pogotovu ako je sva ta donacija 69 euNe volim da se eksponiram zbog ovakvih tzv.tračeva na forumima i još od čovjeka kojem sam sve odrađivao takoreći na tacni davao.Evo ovako,sve te moj dsuki donacije su vraćene istog tjedna kada sam napustio dotični forum.Imam slike kao dokaz pa ti evo u prilogu,kao što se zna slika govori 1000 rijeci(i da se smiru ovo lijevi nickovi koji samo cekaju da se naslađivaju na tuđi racun)
ma nemogu vjerovat kako ste dosjetljivi
ja vam fino kao na slici vratim novce 26.01.2020 a vi mi ih vratite 25.02.2020 da me uvalite u "govna"
ovo vam je loš pokusaj
imate rok do 05.03 da mi date paypal adresu gdje da uplatim novce inace ih šaljem djeci u africi jer ne zelim sudjelovati u vašim igricama
Прегледај го приврзокот 235970
pecpecKako ste jadni sa takvim pretnjama.. Nikad ništa privatno nebi objavio pa taman da me osoba smrtno u vrijedi.... Niste mi jasni...
Salji na isti racun prvo si poslao pa stornirao u par sati,a o igricama ko sta igra o tome bi se dalo raspravljat al ne javno,a u govna si se sam uvalio i sa ovom slikomNe volim da se eksponiram zbog ovakvih tzv.tračeva na forumima i još od čovjeka kojem sam sve odrađivao takoreći na tacni davao.Evo ovako,sve te moj dsuki donacije su vraćene istog tjedna kada sam napustio dotični forum.Imam slike kao dokaz pa ti evo u prilogu,kao što se zna slika govori 1000 rijeci(i da se smiru ovo lijevi nickovi koji samo cekaju da se naslađivaju na tuđi racun)
ma nemogu vjerovat kako ste dosjetljivi
ja vam fino kao na slici vratim novce 26.01.2020 a vi mi ih vratite 25.02.2020 da me uvalite u "govna"
ovo vam je loš pokusaj
imate rok do 05.03 da mi date paypal adresu gdje da uplatim novce inace ih šaljem djeci u africi jer ne zelim sudjelovati u vašim igricama
Прегледај го приврзокот 235970
Sta mislis da je usao u VIP na sf sta je ljepota,znanje nema, znaci nesto je darovao vredno,a sta nije njegovo.A zatoa on ekspresno vlegol u SF ViP,samo prasanje e.
1.Podmackal nekogo da vleze u Vip ?
2.Debelo platil za da vleze u Vip ?
Prasanje e sega ,doznavme koj e Lilu5(tipicno ime za transgeni osobi,zosto toa go odbral..hmmm sam neka se zaprasa),ce doznaeme i toa
Sleduvaat vozbudlivi denovi,sega u akcija![]()